Etsi

Jäsentiedote 1/2018

Tästä tiedotteesta löydät puheenjohtajan tervehdyksen ja katsauksen ajankohtaiseen toimintaan.

Puheenjohtajan tervehdys


Vuosi etenee vauhdilla eteenpäin, päivät pitenevät ja valon määrä lisääntyy päivä päivältä. Nyt on taloudessa suunta ylöspäin niin kuin hiihdossakin. Yhteinen haasteemme on myös nuorisomme työllistäminen. Helmikuussa osallistuimme Rekry-tapahtumaan, jossa olikin runsas osaanotto.

Alkaneen vuoden tammikuussa Oriveden Yrittäjät ovat pitäneet uuden puheenjohtajan johdolla hallituksen järjestäytymiskokouksen ja helmikuussa toisen hallituksen kokouksen. Helmikuussa on pidetty myös kaupunginhallituksen ja yrittäjienhallituksen välinen tapaaminen. Tapaamisen alustuksen piti PY:n toimitusjohtaja Pasi Mäkinen. Hän kertoi yrittäjämyönteisestä kuntastrategiasta ja elinvoimaisen kunnan teeseistä. Tulevissa palavereissa yhtenä tärkeänä aiheena tulee olemaan kotikaupunkimme yrittäjä-ja yrittäjyysmyönteisyyden kehittäminen. Mikäli sinulla on jotain tärkeitä asioita oman kaupunkimme elinkeinopoliittisista asioista,ota yhteyttä hallituksen jäseniin,niin otamme asian varmasti esille tapaamisissamme.

Oriveden kaupungin nettisivuilta (http://www.orivesi.fi/) löytyy yrityshakemisto, jossa ovat kaikki alueemme yritykset. Muista tarkistaa oman yrityksesi tiedot. Jos tarkistettavaa, lisättävää tai muutettavaa on, niin ota yhteyttä kaupungin markkinointisihteeri Pirjo Luukkoon p.040 133 9111, tai . Tämä hakemisto on täysin ilmainen!

Oriveden yrittäjien kotisivuilla on tietoa yhdistyksemme toiminnoista ja yhteisistä tapahtumista. Olethan päivittänyt omat yhteystietosi yhdistyksemme jäsenrekisteriin. Ajantasaiset tietosi voit lähettää sihteerillemme Terhi Lääverille ( ).

Tehdään tästä yhdessä positiivinen vuosi !

Terveisin
Kari Pekonen
puheenjohtaja

 


Toimintaa

Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 25.4.2018 klo 18.00 Cafe Herkkuhetkessä.Tervetuloa kaikki joukolla kokoukseen päättämään yhteisistä asioista. Kesäteatteri kutsuu meitä 1.7, ja siitä tiedotetaan keväämmällä. Varaa aika jo kalenteriin. Aluejärjestö järjestää runsaasti koulutustapahtumia Tampereella, tarjontaan kannattaa tutustua internetissä (http://pirkanmaanyrittajat.fi/)

Oriveden Yrittäjien luottamustoimet Pirkanmaan Yrittäjissä

 • Hannu Nevala, hallituksen jäsen
 • Kari Pekonen, vaalivaliokunnan jäsen

Hallituksen uudet jäsenet 2018

 • Hannu Nevala
  RakennusTekniikka H. Nevala
  puh.  0401490914
 • Marjo Vanninen
  Hiusmuotoilu Marjo Vanninen
  puh.  0407459909

  Koko hallituksen löydät tästä.