Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pälkäneen Yrittäjät ry

Pälkäneen Yrittäjät ry on Pirkanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys.

Pälkäneen Yrittäjät on jäsenistönsä ja pälkäneläisen elinkeinoelämän edunvalvoja, toiminnan kehittäjä ja verkostoituja. Yhdistys on aloitteellinen ja aktiivinen kunnan elinkeinopolitiikan ja yrityskulttuurin kehittämisessä. Tavoitteenamme on elinvoimainen ja ihmisläheinen Pälkäne, jossa eri alojen yrittäjien on hyvä asua ja tehdä töitä.

Pälkäneen Yrittäjät kuuntelee jäsentensä ääntä ja seuraa aikaansa. Toimintaa järjestetään yhteistyössä aluejärjestön, paikallisten sisaryhdistysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Hallitus kutsuu aktiivisesti jäseniään toimintaan osallistujina tai tekijöinä.

Pälkäneen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen vertaistukea, verkostoitumista ja virkistystoimintaa. Näin yhdistys auttaa jäseniään löytämään toistensa tuotteet ja palvelut ja kasvattaa siten kunnan sisäisiä markkinoita. Verkostoituminen tarjoaa myös mahdollisuuksia eri toimialojen markkinoiden kasvuun sekä monipuolisuuden ja toimintavarmuuden paranemiseen.

Pälkäneen Yrittäjät viestii aktiivisesti omasta ja jäsentensä toiminnasta. Viestinnän tavoitteena on tarjota ajankohtaista ja asiakkaita kiinnostavaa tietoa jäsenyritysten palveluista ja yrittäjyydestä Pälkäneellä.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja jäseneksi!

Liity yhdistyksen jäseneksi!