Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tervetuloa yrittäjäksi Pälkäneelle!

Uuden yrittäjän opas Pälkäneen palveluihin ja tietokanaviin 2020:

Onnea ja menestystä uudelle yrityksellesi!

Hienoa, että olet perustanut yrityksen Pälkäneelle. Liityt mukaan useamman sadan yrityksen joukkoon – tervetuloa!

Ajattelimme, että pieni infopaketti saattaisi auttaa sinua alkuun & verkostoitumaan paikallisesti, joten olepa hyvä:

Alueen yhdistykset

Pälkäneen Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien vanhan Pälkäneen alueen paikallisjärjestö. Vanhan Luopioisten puolella paikallisyhdistys on  Luopioisten Yrittäjät ry. Yhdistykset tekevät saumattomasti yhteistyötä alueen yrittäjien hyväksi!

Luopioisten Yrittäjien sivut ovat osoitteessa https://www.kukkialle.fi/yhteisot/luopioisten-yrittajat/ ja Yrittäjien Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/luopioistenyrittajat/.

Voit olla myös yhteydessä puheenjohtaja Sari Päätaloon, email tai puh 040 734 6010.

Pälkäneen Yrittäjät & hallituksen yhteystiedot löydät netistä Yrittäjien sivuilta: https://www.yrittajat.fi/pirkanmaan-yrittajat/palkaneen-yrittajat-ry ja Facebookista: https://www.facebook.com/palkaneenyrittajat/ tai ota yhteyttä puheenjohtaja Lumia Huhdanpää-Jaisiin, tai puh 040 3614 795.

Sydän-Hämeen alueen yrittäjille on myös yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voi keskustella ja mainostaa: https://www.facebook.com/groups/727161420826810/ (tai etsi Facebookissa Sydän-Hämeen Yrittäjät) sekä Whatsapp-ryhmä: liity klikkaamalla linkkiä https://chat.whatsapp.com/DPuBSknDVZD2bXllsURbXu

Jos vaikuttaminen, yhteistyö, mukavat tapahtumat ja paikallinen verkostoituminen kiinnostaa yhtään, kannattaa lähteä toimintaan mukaan!

Muista myös valtakunnalliset ja Pirkanmaan alueen edut, tapahtumat, koulutukset ja alennukset! Lue lisää: https://www.yrittajat.fi/

Hyvinvointihanke

Parhaillaan on Pälkäneen alueella menossa monipuolinen yrittäjien hyvinvointihanke. Liikuntaa, kulttuuria, ravintokerhoja… tutustu ja lähde mukaan https://hyvinvointihanke.fi/ tai https://www.facebook.com/hyvinvointihanke/. Lisätietoja antaa myös Marja-Liisa Suomalainen, puh 040 578 0782 (tavoitettavissa maanantaina ja muina päivinä iltaisin), s-postitse .

Pälkäneen kunnan palvelut

Pälkäneen kunnan Elinkeinopalvelu tarjoaa muun muassa neuvonta- ja kehittämispalveluita alkaville ja toimiville yrityksille, toimitiloja ja tontteja yritysten käyttöön sekä kokoaa yhteistyöverkostoja.  Lue lisää: https://www.palkane.fi/tyo-ja-elinkeinot/elinkeinopalvelut tai ota yhteyttä elinkeinojohtaja Jaana Koivistoon:  tai 050 521 5240.

Muista myös ilmainen Pälkäneen palvelu- ja yrityshakemisto: http://yritysrekisteri.palkane.fi/. Jos tietosi puuttuvat sieltä, ota yhteyttä kunnan elinkeinojohtajaan , jotta saat yrityksesi tiedot listattua.

Mahdolliset asiakkaatkin hakemistoa käyttävät, mutta oleellista on, että tämän rekisterin tietojen pohjalta kunta ja yhdistykset ottavat yrityksiin yhteyttä, jos tekeillä on jotakin kaikkia yrittäjiä tai yrityksiä koskevaa. Siksi listaus kannattaa.

Seurantaan kannattaa myös laittaa Pälkäneen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/palkaneenkunta/.

Sydän-Hämeen Lehti

Oman kylän ja Kangasalan paikallislehti on tärkeä kanava myös yrittäjille. Lue lisää https://shl.fi/.

Vuosittaiset tapahtumat

Seuraathan yllä mainittuja kanavia tai olet yhteydessä yrittäjäyhdistyksiin, jos  haluat lisätietoja alueen tapahtumista! Seuraava lista on vain pieni katsaus joka vuosi toistuviin yrittäjävetoisiin tapahtumiin. Pälkäneellä tapahtuu paljon muutakin, joten pidähän silmät auki!

Toukokuu: kesänavaus OnkkaalassaSyyskuu: Pimeen kaupan ilta OnkkaalassaLokakuu: Pimmeemmän kaupan ilta LuopioisissaMarras/joulukuu: joulunavaus Onkkaalassa & Luopioisissa

Toivottavasti tästä yhteenvedosta oli sinulle apua!

Tervetuloa Pälkäneen yrittäjäyhteisöön! Tehdään yhdessä töitä, jotta Pälkäneen yritykset menestyisivät.

Parhain toivotuksin ja ystävällisin terveisin
Luopioisten ja Pälkäneen Yrittäjät