Etsi

Tervetuloa yrittäjäksi Pälkäneelle!

Uuden yrittäjän opas Pälkäneen palveluihin ja tietokanaviin 2019:

Onnea ja menestystä uudelle yrityksellesi!

Hienoa, että olet perustanut yrityksen Pälkäneelle. Liityt mukaan useamman sadan yrityksen joukkoon – tervetuloa!

Ajattelimme, että pieni infopaketti saattaisi auttaa sinua alkuun & verkostoitumaan paikallisesti, joten olepa hyvä:

Alueen yhdistykset

Pälkäneen Yrittäjät ry on Suomen Yrittäjien vanhan Pälkäneen alueen paikallisjärjestö. Vanhan Luopioisten puolella toimii omana yhdistyksenään Luopioisten Yrittäjät ry.

Pälkäneen Yrittäjät & hallituksen yhteystiedot löydät netistä Yrittäjien sivuilta: https://www.yrittajat.fi/pirkanmaan-yrittajat/palkaneen-yrittajat-ry ja Facebookista: https://www.facebook.com/palkaneenyrittajat/.

Jos netti ei ole ykköskanavasi, voit myös soittaa tai laittaa viestiä puheenjohtaja Sadulle ja päästä niin mukaan toimintaan: Satu Ukkonen, puh 040-8233832, .

Luopioisten alueen sivut ovat osoitteessa https://www.kukkialle.fi/ ja Yrittäjien Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/luopioistenyrittajat/.

Sydän-Hämeen yrittäjäyhdistyksien jäsenille on myös yhteinen Facebook-ryhmä, jossa keskustella ja mainostaa: https://www.facebook.com/groups/727161420826810/ (etsi Facebookissa Sydän-Hämeen Yrittäjät)

Jos vaikuttaminen, yhteistyö, mukavat tapahtumat ja paikallinen verkostoituminen kiinnostaa yhtään, kannattaa lähteä toimintaan mukaan!

Muista myös valtakunnalliset edut ja Pirkanmaan Yrittäjien tapahtumat, koulutukset ja alennukset! Voit liittyä jäseneksi täällä: https://www.yrittajat.fi/liity

Hyvinvointihanke

Parhaillaan on Pälkäneen alueella menossa monipuolinen yrittäjien hyvinvointihanke. Liikuntaa, kulttuuria, ravintokerhoja… tutustu ja lähde mukaan https://hyvinvointihanke.fi/ tai https://www.facebook.com/hyvinvointihanke/. Lisätietoja antaa myös Marja-Liisa Suomalainen, gsm 040 578 0782 (tavoitettavissa maanantaina ja muina päivinä iltaisin), s-postitse .

Pälkäneen kunnan palvelut

Pälkäneen kunnan Elinkeinopalvelu tarjoaa muun muassa neuvonta- ja kehittämispalveluita alkaville ja toimiville yrityksille, toimitiloja ja tontteja yritysten käyttöön sekä kokoaa yhteistyöverkostoja.  Lue lisää: https://www.palkane.fi/tyo-ja-elinkeinot/elinkeinopalvelut tai ota yhteyttä elinkeinojohtaja Jaana Koivistoon:  tai 050 521 5240.

Muista myös ilmainen Pälkäneen palvelu- ja yrityshakemisto: http://yritysrekisteri.palkane.fi/. Jos tietosi puuttuvat sieltä, ota yhteyttä kunnan elinkeinojohtajaan , jotta saat yrityksesi tiedot listattua.

Mahdolliset asiakkaatkin hakemistoa käyttävät, mutta oleellista on, että tämän rekisterin tietojen pohjalta kunta ja yhdistykset ottavat yrityksiin yhteyttä, jos tekeillä on jotakin kaikkia yrittäjiä tai yrityksiä koskevaa. Siksi listaus kannattaa.

Seurantaan kannattaa myös laittaa Pälkäneen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/palkaneenkunta/

Sydän-Hämeen Lehti

Oman kylän ja Kangasalan paikallislehti on tärkeä kanava myös yrittäjille. Lue lisää https://shl.fi/.

Vuosittaiset tapahtumat

Seuraathan yllä mainittuja kanavia tai olet yhteydessä yrittäjäyhdistyksiin, jos  haluat lisätietoja alueen tapahtumista! Seuraava lista on vain pieni katsaus joka vuosi toistuviin yrittäjävetoisiin tapahtumiin.

Pälkäneellä tapahtuu paljon muutakin, joten pidähän silmät auki!

Toukokuu: kesänavaus Onkkaalassa
Syyskuu: Pimeen kaupan ilta Onkkaalassa
Lokakuu: Pimmeemmän kaupan ilta Luopioisissa
Marraskuu: joulunavaus Onkkaalassa & Luopioisissa

Toivottavasti tästä yhteenvedosta oli sinulle apua.

Tervetuloa Pälkäneen yrittäjäyhteisöön! Tehdään yhdessä töitä, jotta Pälkäneen yritykset menestyisivät.

Parhain toivotuksin ja ystävällisin terveisin
Pälkäneen Yrittäjät