Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Vuoden Yrittäjä 2020: Mika Eerola, Sydän-Hämeen Safarit Oy

Onnea Pälkäneen Vuoden 2020 Yrittäjä Mika Eerola, Sydän-Hämeen Safarit Oy

Pälkäneen yrittäjien hallitus luonnehtii Sydän-Hämeen Safarit Oy:tä uudistuvaksi, menestyväksi ja pitkäikäiseksi alan yritykseksi, joka tuo toiminnallaan Pälkänettä tutuksi ympäri Suomea. Mika on luotsannut monen yrityksen työntekijöitä ja asiakkaita Sydän-Hämeen kauniilla reiteillä jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

Mikan varsinainen palkitseminen meinasi jäädä tylsäksi pienen piirin kahvitteluksi kunnantalolla, sillä Pälkäneen Yrittäjäjuhla jouduttiin perumaan koronan takia. Onneksi Mika ehdotti, että juhlitaan "työn merkeissä" eli mönkijäsafarilla!

Mikan johdolla Pälkäneen vt. elinkeinojohtaja Heidi Loukiainen, Pirkanmaan Yrittäjien pj Janne Vuorinen, Sydän-Hämeen Lehden Ulla Tikka ja Pälkäneen Yrittäjien pj Lumia Huhdanpää-Jais ajoivat hurjan hauskan lenkin Syrjänharjussa ja Myttäälän maisemissa Safarien omalle kodalle, jossa juhlaa vietettiin makkaran ja nokipannukahvin kera! Erinomainen "yrittäjäjuhla" kerrassaan!

Kiitos Mikalle paitsi hauskasta illasta, myös pitkäjänteisestä työstä ja Pälkäneen nostamisesta Suomen ja koko maailman kartalle jo parinkymmenen vuoden ajan!

Kuvassa Mikaa (vasemmalla) onnittelemassa Janne, Lumia ja Heidi.

Tutustu Sydän-Hämeen Safarien toimintaan: sydanhameensafarit.fi