Etsi

Parkanon Yrittäjät

Parkanon yrittäjät Ry on vuonna 1934 perustettu Pirkanmaan yrittäjä Ry:n alaisuudessa toimiva yhdistys, joka edesauttaa paikallisten yrittäjien asiaa niin paikallisella, kuin myös maakunnallisella tasolla. Parkanon yrittäjillä on noin 200 Parkanolaista jäsenyritystä, joista suurin osa on pieniä tai keskisuuria yrittäjiä. 80v. juhlavuotta vietettiin vuonna 2014.

Parkanon yrittäjien hallitus koostuu aktiivisistä yrittäjistä ja kokoonpano vaihtelee 10 ja 15 jäsenen välillä eri kausina. Paperisen jäsenpostin lisäksi uusiksi tiedoitusväyliksi on tullut sähköposti ja Facebook-sivusto joilla saa nopeasti jaettua tärkeää tietoa.

Parkanon yrittäjät ovat vuosien varrella järjestäneet lukemattomia tilaisuuksia, messuja, koulutuksia, liikuntatapahtumia, konsertteja ja yrittäjien aktivointeja. 
Vuosittain tavoitteena on järjestää koulutusta tai muunlaista tapahtumaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. 

Merkittävänä vuosittaisena tapahtumana voidaan tuoda esiin perinteinen vuoden yrittäjän valinta syksyisin. Ilta on perinteisesti tarjottu jäsenille ja on kerännyt yhteen n.80-100 henkilöä viettämään iltaa ja vaihtamaan kuulumisia.

Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja ideoita mm.tulevaisuuden koulutusten aiheista ja muusta toiminnasta. 
Toivotamme myös tervetulleeksi kaikki hallitustyöskentelystä kiinnostuneet yrittäjät.