Etsi

Emergency banner

pannu

Lokakuun aamukahvit

Lokakuun aamukahvit

Aika

2.10.2019 | 8:00 - 9:00

Paikka

Pataravintola Mylly
Koulutus

Aamukahvit

Keskiviikkona 2.10.2019 klo 08:00 – 09:00 on vuorossa lokakuun aamukahvit Pataravintola Myllyssä, Myllyhaantie 6, Pirkkala..

Yritysesittely

Haglex Oy: Laura Humppi ja Mia Kuitunen

Haglex Oy yhdistää ainutlaatuisesti liikejuridiikan, talouden ja liiketoimintamuotoilun. Haglex jakaa asiakkailleen asiantuntemusta ihmisläheisesti ja ymmärrettävästi yrityksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Liiketoiminnan kasvua ja kehittymistä tukevat parhaat ratkaisut saavutamme oikealla palvelukokonaisuudella tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. (https://www.haglex.fi)

Esityksessä käsitellään seuraavia teemoja: Miten yritykset voivat kehittää palvelujensa asiakaskokemusta, toimintatapojaan ja liiketoimintaansa kokonaisuutena vastaamaan asiakkaiden tarpeiden muutokseen? Miksi asiakaskokemuksesta on tullut yritysten kilpailukeino? Mitä hyötyä palvelumuotoilusta on verrattuna perinteiseen kehittämiseen?

Hyvinvoiva yrittäjä

Yrjö Koskinen :

Hyvinvoiva yrtittäjä menestyy !

Kasvun mahdollistaja, mielen valmentaja, buustaaja. BNI liikekumppani.

Ykä on laajasti verkostoitunut yrittäjä, myynnin ja markkinoinnin ammattilainen sekä henkilöstövalmentaja. Ykä toimii liiketoiminnan ja asiakastyöskentelyn sparraajana monille asiakkailleen. Hänen tavoitteenaan on yrittäjien hyvinvoinnin kehittäminen ja hyvinvoinnin ilosanoman jakaminen.

Tilaisuus on maksuton

Tervetuloa

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu