Etsi

perakonttikirppis

Pirkkalan peräkonttikirppis

Pirkkalan peräkonttikirppis

Aika

28.9.2019 | 11:00 - 14:00

Paikka

Suupantori, Pirkkala
Markkinat

Peräkonttikirppis Suupantorilla la 28.9.2019 klo 11:00-14:00

Suupantorille järjestetään paikat 20 autolle (ei peräkärryjä eikä isoja pakettiautoja), joista voidaan paikalle tuotua tavaraa kaupitella torille ostoksille saapuville. Toripaikasta ei peritä maksua eli tilaisuus ei edellytä rahallista panostusta.

Paikalla olevat liikenteenohjaajat opastavat listalle ilmoittautuneiden autot oheistetun kaavion mukaisille paikoille saapumisjärjestyksessä eli ensiksi tulleille on selvästi etua myöhemmin saapuvien suhteen. Torin täyttäminen aloitetaan 10:30 ja mikäli listalla olija ei ole 10:50 mennessä paikalla, ohjataan pois jääneen tilalle varasijoilta paikalle saapuneita.

Kirppispaikka varataan lähettämällä sähköpostilla osoitteeseen pirkkalan@yrittajat.fi paikasta vastaavan pirkkalalaisen nimi ja puhelinnumero sekä auton tyyppi ja rekisterinumero. Vajailla tiedoilla olevia ilmoittautumisia ei käsitellä. Kaksikymmentä kolme ensiksi ilmoittautunutta saavat vahvistusviestin emaililla ja sen lisäksi muutama niukin naukin myöhästynyt saa ilmoituksen varallaolosta.

Torialue tyhjennetään viipymättä tilaisuuden päätyttyä klo 14:00 alkaen liikenteenohjaajien opastuksella ja kaikki paikalle tuotu myymättä jäänyt materiaali tulee ottaa poistuttaessa mukaan (mukaan lukien roskat, jne.).

Tervetuloa laittamaan tavara kiertoon.... helppo ekoteko.

Pirkkalan Yrittäjät ry

Aki Pitkäjärvi
Varapuheenjohtaja

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Sunet

Tuki

Yrityshaku

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu