Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Pirkkalan Yrittäjät siirtyy uuteen verkkopalveluun

Pirkkalan Yrittäjät ry. siirtyy vanhasta, jo pitkään palvelleesta YPJ:n verkkojulkaisujärjestelmästä Suomen Yrittäjien itselleen ja jäsenjärjestöilleen toteuttamaan yhteiseen julkaisualustaan.

Web service

Pirkkalan Yrittäjät ry. on jo pitkään julkaissut verkkosivujaan YPJ:n sisällönhallintajärjestelmän avulla. Järjestelmä on palvellut varsin luotettavasti, mutta valitettavasti aika on ajanut ohi tästä ja hiljakseen sivusto on alkanut vaikuttaa jopa hieman vanhantavalta.

Kun näiden vanhenemismurheiden kanssa samanaikaisesti Suomen Yrittäjät ry. on teetättänyt itselleen ja alue- ja jäsenjärjestöilleen levitettäväksi tarkoitetun yhteisen julkaisualusta, ei päätös siirtymisestä uuteen, modernimpaan ympäristöön vaatinut kovin pitkää harkinta-aikaa.

Uusi järjestelmä helpottaa merkittävästi tuotetun materiaalin hyötykäyttöä sekä yhdistyksen sisällä, että koko organisaation tarpeisiin. Valtakunnallisen ja aluejärjestön pirkkalalaisia kiinnostavat artikkelit, uutiset ja tapahtumat saadaan niitä uudelleen kirjoittamatta tuotettua myös Pirkkalan Yrittäjien sivuille. Samoin materiaalin toimittaminen sosiaalisen median käyttöön helpottuu merkittävästi.

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu