Etsi

Hyvinvointi

Hei Sinä Pirkkalan Yrittäjä!

Uusi vuosi tuo uudet haasteet ja mahdollisuudet työrintamalla. Oletko pitänyt huolen omasta hyvinvoinnistasi ja varannut kalenteriin aikaa myös oman hyvinvoinnin ylläpitoon? Tai oletko kenties suuremman yrityksen omistaja? Mitä keinoja teillä on työntekijöiden ja työnjohdon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi?

Liikuttava tarjoaa monipuolista pienryhmäliikuntaa, yksityistunteja ja yksilöohjausta Pirkanmaalla. Toimitilamme sijaitsee Pirkkalassa mutta tilauksesta liikutamme ihmisiä myös muualla.

 

Liikuttavan tarjous vain Pirkkalan yrittäjille:

 

* 10% alennus seuraaviin Liikuttavan pienryhmiiin: torstai-illan KunnonStartti pienryhmävalmennus (alkaa 25.1), maanantai-illan BodyHarmony (ryhmä alkanut mutta maksat vain jäljellä olevista) tai perjantaiaamun Aamuryhmä (alkaa 19.1). Alennuksen saat, kun ilmoittaudut mukaan tämän viikon aikana! Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä alennuksesta.

 

* Ensimmäinen yksityistunti Liikuttavalla tai yrityksen omissa tiloissa puoleen hintaan. Tarjous voimassa tammikuun aikana sovittuihin tunteihin. Hinta Yksityistunnille Liikuttavalla alkaen 80€/h + alv. Muualla ohjattujen yksityistuntien hinta määräytyy tunnin luonteen, keston ja toteutuspaikan mukaan. Ota yhteyttä ja kysy ihmeessä tarjousta. Toteutamme myös erilaisia Tyky/Tyhy -päivän ohjelmia eri toimijoiden kanssa yhteistyössä.

 

Tutustu Liikuttavan tarjontaan nettisivuillamme: www.liikuttava.fi/ajankohtaista tai ota yhteyttä Satuun, niin kerron lisää. Seuraa meitä myös Facebookissa.

 

Mukavaa ja liikuttavaa vuotta 2018 sekä menestystä yrittäjyyteen myös vuodelle 2018!

Ystävällisin terveisin
Satu Rintamäki

Tmi Liikuttava Satu Rintamäki

Pirjolantie 9B, 33950 Pirkkala

Puhelin 040 700 5210

Internet: www.liikuttava.fi

Facebook: www.facebook.com/liikuttavasr

 

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Sunet

Tuki

Yrityshaku

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu