Etsi

Emergency banner

Kunta

Tervehdys Pirkkalan kunnan yrityskoordinaattorilta

Tervehdys Pirkkalan alueen yrittäjät. Aloitin maaliskuun alusta alueenne yrityskoordinaattorina ja tässä lyhyesti, mistä asiassa on kyse.

Olen toiminut 20 vuotta erikokoisissa yrityksissä myynti-, johtamis- ja kehitystehtävissä. 10 vuotta toimin media-alalla, jossa pääsin tutustumaan laajasti eri alojen yrityksiin ja sain hyvän kokonaiskuvan useista toimialoista. Viimeiset 2 vuotta olen toiminut Tampereen seudun ammattiopiston (Tredun)  työelämäpalvelut-yksikössä yritysyhteistyön kehittämisen parissa. Tähän luontevana jatkona palvelen teitä Pirkkalan alueella.

Tehtäväni on varmistaa, että olette tietoisia niistä palveluista, joilla Pirkkalan kunta ja Tredu voivat olla mukana tukemassa ja edistämässä yritystoimintaanne. Palvelut voidaan tiivistää kahteen tärkeimpään, joita ovat työvoiman saatavuus sekä yrittäjän tai nykyisen henkilöstön osaamisen kehittäminen. Nämä soveltuvat niin yksinyrittäjille kuin suuremmille yrityksille.

Työvoiman saatavuuteen kunnalla on erilaisia joustavia ja riskittömiä, mahdollisesti maksuttomia tai rahallisesti tuettuja vaihtoehtoja uuden henkilöstön rekrytointiin. Tai saatamme löytää yritykseenne alalle valmistuvan opiskelijan työssäoppimisjaksolle, jonka aikana hän samalla näyttää asennettaan ja osaamistaan. Maksuton työssäoppiminen on toiminut monelle yritykselle hyvänä tapana löytää yritykseen uusi työntekijä. Minun tehtäväni on toimia linkkinä kunnan ja oppilaitoksen suuntaan ja luonnollisesti palveluni yrityksille on täysin maksutonta.

Osaamisen kehittämiseen Tredulta ja yhteistyöoppilaitoksilta löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Yrittäjän on mahdollista syventää ammattiosaamistaan sekä saada valmennusta liiketoimintansa kehittämiseen. Yrittäjille tai esimiehille löytyy myös johtamisosaamisen sekä lähiesimiestyön valmennusta. Koulua on yleensä vain 1pv kuukaudessa ja kokonaisuus ja kesto räätälöidään aina yksilön ja yrityksen tarpeen mukaan.

Tuotanto- ja palveluhenkilökunnalle voimme syventää ammattiosaamista eritasoisilla tutkinnoilla. Tämän lisäksi voit kouluttaa henkilöstölle myynti- tai asiakaspalvelutaitoja tai laajentaa toimenkuvaa uuden osaamisen koulutuksella. Koulutus voidaan toteuttaa jopa maksuttomasti tai erittäin kustannustehokkaasti.

Jos voit suoda minulle hivenen aikaa, niin tulen mielelläni käymään luonasi. Jutellaan hetki yrityksesi nykytilasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Uskon voivani  tehdä sinulle ehdotelman erilaisista vaihtoehdoista, joilla voit yritystäsi hyödyttää.

 

Yhteistyöterveisin,

Sami Heikkilä
Yrityskoordinaattori
040-1632945
sami.heikkila@pirkkala.fi

Pirkkalan Kunta / Tredu Työelämäpalvelut
Suupantie 6 C
33960 Pirkkala
www.pirkkala.fi

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu