Etsi

Emergency banner

Järjestö

Pirkkalan Yrittäjät Syyskokous 2018

Pirkkalan Yrittäjät ry syyskokous 2018, Pirkkala 2.11.2018

Hyvät Pirkkalan yrittäjät


Yrityskeskeisen strategiamme päätavoitteita ovat kuntayhteistyön syventäminen, tiedottamisen jatkuva kehittäminen ja jäsenten välisen vuorovaikutusmahdollisuuksien edistäminen.

aKuluvan vuoden aikana olemme osallistuneet mm Pirkanmaan yrittäjien organisoimaan Y-ajo tapahtumaan, Alihankintamessuille ja oman kuntamme yrittäjäkierrokseen tuttujen aamukahvitilaisuuksiemme lisäksi.

Kunnan ja yrittäjien välinen vuoropuhelu on etenemässä teoiksi, joiden tulokset ovat pian kaikkien nähtävissä. Säännölliset tapaamiset kunnan päättäjien kanssa mahdollistavat sellaisten toimien suunnittelun, joiden avulla voimme lisätä kuntamme elinvoimaa.

Tiedottamisen jatkuva kehittäminen on kestotavoitteitamme. Viime kesänä olemme taltioineet historiaamme sähköiseen muotoon ja arkistomme on kerätty yhteen paikkaan. Tätä tiedostoa on helppo hyödyntää esimerkiksi oman toimintamme esittelyvideota laadittaessa. Myös ajankohtaisten ja luotettavien uutisten nopea toimittaminen jäsenillemme on työlistallamme. Näissä toimissa olemme saaneet arvokasta apua Silmun mediakurssilta.

Uudella tänään valittavalla hallituksella on edessään haasteinen vuosi, johon sisältyvät uuden kuntasopimuksen laatiminen, Y-ajot, todennäköisesti kahdet vaalit, perinteinen Road Show, kuntayhteistyön syventäminen, alihankintamessut ja yrittäjäyhteistyö yli kuntarajojen erilaisia verkostoitumistapahtumia unohtamatta.

Toivotan teidät kaikki tervetulleiksi mukaan näihin talkoisiin.

Mauri Loukiala
Pirkkalan yrittäjät ry
puheenjohtaja

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu