Etsi

Puheenaihe

Joulukiertue

Pirkkalan seurakunnalla on asiaa sinulle, Yrittäjä

Hei,

hyvää adventin aikaa sekä joulun odotusta. Vuoden lopun kiireet ovat käsillä, mutta Pirkkalan seurakunnan puolesta haluan lähestyä Sinua ja yritystäsi yhdellä ajatuksella.

Pirkkalan seurakunta järjestää perjantaina 14.12.2018 klo 19 Pirkkalan kirkossa konsertin, jossa esiintyvät suomalaiset lauluntekijät Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi. He ovat joulukonserttikiertueella, ja tulevat myös esittämään laulujaan Pirkkalaan. Kiertueen nimi on Joulu, ja ohjelmistossa on myös uusia joululauluja.

Tommi  Kaleniuksen  ja  Ninni  Poijärven  joulukonsertti on  mahdollisuus  muistaa  yhteistyökumppaneita  pienellä joulutervehdyksellä, joka voi tuottaa iloa sekä tervehdyksen antajalle ja saajalle sekä niille lähimmäisillemme, joiden elämä on päivästä toiseen selviytymistä vailla kotia ja elämän perusedellytyksiä.

Konsertin ohjelma on 10 euroa, ja ohjelmatulot menevät Kirkon ulkomaanavun katastrofirahastoon. Joulukonsertti tarjoaa siis mahdollisuuden pysähtyä kiireen keskellä, ja samalla voi antaa pienen joulumuistamisen niille ihmisille, joiden elämän olosuhteet ovat sotien, konfliktien ja luonnonkatastrofien takia äärimmäisen vaikeat.

Mikäli olet kiinnostunut ohjelmista, voit olla yhteydessä suoraan allekirjoittaneeseen, niin voimme sopia ohjelmien toimittamisesta. Joka tapauksessa olet itse lämpimästi tervetullut
konserttiin.

Voimia ja iloa työhösi


Olli-Pekka Silfverhuth
Pirkkalan kirkkoherra

+358 500 836 000

PDF iconkirje_yrittajille_2018.pdf

 

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Sunet

Tuki

Yrityshaku

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu