Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Puheenaihe

Saunapäivä Suupantorilla

Lauantaina 27. heinäkuuta juhlittiin suomalaista saunaa Saunaseuran ja Yleisradion yhteistyössä masinoimassa tempauksessa. Myös Pirkkala päätti ottaa paikkansa tässä saunomismaailmanennätysyrityksessä ja Pirkkalan kunta yhteistyössä Pirkkalan Yrittäjät ry:n kanssa järjesteli Suupantorille tilaisuuden saunoa ja pulahtaa paljuun vilvoittelemaan.

Tapahtuman mahdollisti saunan osalta Salvos Finland Oy:n Pirkkalan toimipisteen Petteri Grén ja paljun puolestaan PKMK Palvelut Oy:n Mika Vanhanen. Parhaimmat kiitoksemme tempauksen mahdollistamisesta.

Eka paljussaSaunapäivän karttasovellukseen ilmoitettu Suupan Pop-Up Sauna oli saunomislämmöissä tasan sovellukseen merkittynä aloitusaikana eli 14:00. Tosin Siiri Värikoski ehti ”korkata” paljun jo ennen kuin lämmittämistä oli vielä aloitettukaan. Tästä hän sai muistoksi Palkintotehtaan erikoismitalin.

Tilaisuuden juontajana ja saunamajurina toimi Pirkkalan Yrittäjien varapuheenjohtaja Aki Pitkäjärvi, joka suoritti juhlallisen ensimmäisen löylynheiton sekunnilleen klo 14:00

Pormestari Marko Jarva oli yksi ensimmäisiä rohkeita saunojia ja myös pulahdus paljussa tuli useiden läsnäolijoiden toimesta todetuksi. Sauna ja palju olivat torillakulkijoiden käytössä aina klo 18:00 saakka ja tänä aikana esillä olleeseen vieraskirjaan tuli kaikkiaan 43 nimeä. Tosiasiallisesti tempaukseen osallistui enemmänkin saunojia, koskapa kaikki tilaisuudesta vaarin ottaneet eivät vieraskirjaa huomanneet. Mm. suuri osa lapsista jätti vieraskirjan väliin.

Paljusta oli sitten hyvä katsella kesän kuumimpana päivänä ohitse kiitäviä triathlonisteja eli Pirkkala Triathlon sattui samalle lauantaille. Useat triathlonistit kuitenkin ehtivät torillakin piipahtaa ennen kello 18:00 päätöshetkeä.

Sekä järjestäjillä että osallistujilla oli ainakin hauskaa, joten jäämme katsomaan miten tämä tapahtuma ensi

kesänä järjestetään vielä komeammin.

PS: Saimme YLE:ltä hienon  PDF iconsaunapaiva_kiitoskirje.pdf

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu