Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Boostia Pirkkalan nuorille

Yrittäjät tarvitsevat ensisijaisesti tässä haastavassa tilanteessa apuja valtiovallalta, mutta kun sulut on purettu, ammattitaitoista henkilökuntaa paikkaamaan menetettyjä euroja. Monelle kesäsesongin aikana rahansa tekeville yrityksille nuoret ovat avainasemassa tässä pelissä.

Oppilaitokset ja perusopetus eivät valitettavasti opeta nuorille niitä työelämän tärkeimpiä taitoja, myyntiä ja asiakaspalvelua. Työn hakemista, työhakemuksia ja yleisiä lain määräämiä pelisääntöjä kyllä, mutta ei myynti- ja asiakaspalvelutaitoja.

Olemme Pirkkalan Yrittäjissä lähtenyt mukaan haasteeseen ja ostaneet paikan asiakaspalvelun ja myynnin verkkokoulutukseen kymmenelle (10) 15-19 -vuotiaille Pirkkalassa asuvalle nuorelle. Kurssilla opiskellaan kaikki ne myynnin ja asiakaspalvelun perustaidot, joilla nuori pääsee kesätöissään alkuun. Hyväksytysti suoritetun loppukokeen jälkeen nuori saa itselleen todistuksen kurssista.

Lisätietoja verkkokurssista:

https://tuplaamo.fi/firmalta-nuorille

Ilmoittaudu heti, sillä vain kymmenen ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan Pirkkalan Yrittäjien ostamille verkkokurssipaikoille.

Ilmoittautumiset: pirkkalan@yrittajat.fi

Näsimentor

OP

Radikaal Group

Rengas Center

Finanssi

Facebook

Liity

Suomen Yrittäjät

neuvontapalvelu