Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Syyskuu aikaa ilmoittautua Tampereen firmabiljardiliigaan 2018-2019

Ilmoittautumisia Tampereen firmabiljardiliigaan vastaanotetaan vielä syyskuun ajan. Kolmihenkiset joukkueet, jotka on muodostettu yhdestä tai useasta tamperelaisyrityksestä, voivat ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 30.9.2018. Myös yksinyrittäjät voivat muodostaa yhteisjoukkueen. Kahdeksas kausi alkaa lokakuussa 2018.

Varma syksyn merkki on Tampereen firmabiljardiliigan uuden liigakauden alkaminen. Nimittäin vuodesta 2011 saakka pelatun, Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n ja Resulttia Solutionsin järjestämän Tampereen firmabiljardiliigan kahdeksanteen sarjakauteen voi ilmoittautua liigan Internet-sivuilla sunnuntaihin 30.9.2018 saakka.

Tällä tietoa Tampereen firmabiljardiliigan tuleva sarjakausi pyörähtää lokakuussa käyntiin pitkälti samanlaisena kuin aiemmatkin. Pelipaikkana toimii yhä edelleen hervantalainen Ravintola Peyton Place, jossa liigaotteluita pelataan maanantai- ja/tai keskiviikkoiltaisin kolmihenkisillä joukkueilla. Lokakuussa alkava kausi kestää kevääseen 2019 asti. Tuolloin parhaat joukkueet ja pelaajat palkitaan liigafinaali- ja palkintojenjakotilaisuudessa.

Joukkueet työ- tai kaveriporukoita joko yhdestä tai useasta yrityksestä

Tampereen firmabiljardiliigaa pelataan syksystä kevääseen kolmihenkisillä joukkueilla. Joukkueiden pelaajat voivat olla joko samasta yrityksestä tai useasta eri yrityksestä. Pelaajiksi hyväksytään niin yrittäjät kuin yritysten palkatut työntekijätkin. Koska joukkueen kaikkien pelaajien ei tarvitse olla samasta yrityksestä, voivat myös yksinyrittäjät, eri yrityksissä työskentelevät kaverukset tai yhteistyökumppanit yhdistää voimansa ja perustaa yhdessä joukkueen. Vain mielikuvitus on rajana.

Joukkueita sarjakaudelle 2018-2019 otetaan enintään 24 kpl. Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 30.9.2018 tai jo aiemmin, mikäli maksimimäärä joukkueita ilmoittautuu mukaan. Joukkueen yksittäisiä pelaajia ei tarvitse ilmoittaa tai nimetä ennen kauden alkua vaan ainoastaan joukkue ilmoitetaan mukaan. Pelaajien nimet ilmoitetaan vasta otteluita pelattaessa. Kauden aikana joukkueen kokoonpanoa saa vaihtaa ja uusia pelaajia voi ottaa mukaan.

Ensimmäiset ottelut pelataan lokakuussa Ravintola Peyton Placessa, jossa on viisi täysimittaista ja virallista pool-biljardipöytää. Kevääseen saakka otteluita pelataan maanantai- ja/tai keskiviikkoiltaisin klo 18:00 alkaen. Jokaisella joukkueella on yksi ottelu 1-2 viikon välein. Kaikissa otteluissa joukkuetta edustaa kolme pelaajaa, joista jokainen pelaa 9-palloa yhtä vastustajien pelaajaa vastaan.

Mukavaa yhdessäoloa, verkostoitumista ja yhteishengen nostatusta

Mukaantulo liigatoimintaan on helppoa. Aiempaa biljardikokemusta, omia pelivälineitä tai pelisääntötietämystä ei vaadita. Liiga sopii kaikille, joita kiinnostaa rento meininki, verkostoituminen ja yhteishengen nostatus.

Liigafinaalit ja biljardipöydän täydeltä palkintoja keväällä 2019

Liigafinaaleissa keväällä 2019 ratkaistaan Tampereen firmabiljardiliigan kauden 2018-2019 mestarijoukkue. Lisäksi palkitaan liigakauden parhaat joukkueet ja pelaajat. Suuri ja komea kiertopalkinto sekä lukuisat muut palkinnot odottavat tuolloin saajiaan.

Tervetuloa Tampereen firmabiljardiliigaan ja verkostoitumaan biljardinpeluun ohessa!

>> Kutsu Tampereen firmabiljardiliigaan 2018-2019
>> Tampereen firmabiljardiliigan Internet-sivut

PirkkaClean Oy

Ylövarasto Vuokraus Oy