Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Y-juhla Pispalan haulitehtaalla 1.11.2019

Vuonna 2019 perinteinen Y-juhla juhlittiin Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n sekä Tampereen Käsityö- ja teollisuusyhdistys ry:n yhteisjuhlana Pispalan haulitehtaalla 1.1.2019

Pispala-Pyynikin Yrittäjien puheenjohtaja Johannes Lepistö sekä Tampereen käsityö- ja teollisuusyhdistyksen puheenjohtaja Anne Äikäs toivottivat juhlavieraat tervetulleiksi yhteiseen yrittäjäjuhlaan. Kiitosten ja kilistelyiden myötä siirryttiin ruokailuun Tapani Luojuksen ja Martti Kuurilan säestäminä. Ruokailun jälkeen kuulimme Pirkanmaan Yrittäjät ry:n varapuheenjohtajan, Jukka Pusan terveiset, joita seurasi molempien yhdistysten palkitsemiset.

Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden yrittäjä 2019 on Juha Laine, Tamsale Oy. Puheessaan Juha muisti edesmennyttä isäänsä, joka muistutti poikaansa aina luovuuden ja uusiutumisen merkityksestä. Näitä elämänohjeita mukaillen Tamsale on kehittänyt ja uudistanut toimintaansa sille mallille, millä se tänä päivänä on. 

Tänä vuonna Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden nuoria yrittäjiä 2019 onkin kaksi kappaletta - Riku Ryhänen ja Kimmo Nieminen, Tammer-Puhallin Oy. Kyseessä on myös toisen sukupolven yritys ja yrittäjien mukaan suunta on vain eteenpäin.

Tämän jälkeen vuorossa oli Tampereen käsityö- ja teollisuusyhdistyksen Vuoden yrittäjän 2019 palkitseminen. Palkinnon vastaanotti muotoilija Teemu Salonen, kenen töitä on kuluneen vuoden aikana ollut esillä mm. New Yorkissa, Pariisissa ja Budapestissa.

Palkitsemisten jälkeen nautittiin Martti Kuurilan stand up -showsta, jonka jälkeen kahvi ja kakut maistuivat. Loppuillasta tanssittiin ja juhlaväen yllätykseksi avattiin myös cocktailbaari, josta vastasi edellisvuonna vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Iina Runsas, Feelya Promotion. 

Kiitos Tampereen käsityä- ja teollisuusyhdistys ry:n vaivattomasta ja avoimesta yhteistyöstä juhlien suhteen. Kiitokset myös pitopalvelusta Sandwich Houselle ja tilaisuuden valokuvauksesta Jimi Soinila Photography. Vielä kerran onnittelut palkituille sekä kiitokset juhliin osallistuneille!

> Lisää valokuvia Pispalan haulitehtaalta 1.11.2019

PirkkaClean Oy

Ylövarasto Vuokraus Oy