Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjyys

Sammon Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2019 on Miracle-palvelut Oy:n Mira Åfelt

Marraskuun ensimmäisenä päivänä vietettiin Juhlatalo Hovissa Vuoden Yrittäjä -juhlaa, joka järjestettiin yhdessä Hervannan, Kaukajärven ja Tesoman Seudun Yrittäjien kanssa. Tilaisuuden avasi Sammon Yrittäjien puheenjohtaja Raine Tuomela toivottamalla vieraat tervetulleiksi. Juhlava tilaisuus eteni vilkkaasti vieraiden nauttiessa erinomaisesta ruuasta ja pianisti Piia Kärnän musiikista. 

Janne Vuorinen esitti Pirkanmaan Yrittäjien tervehdyksen, ja juhlapuheesta huolehti Business Tampere / Visit Tampere toimitusjohtaja Harri Airaksinen. Vuoden 2019 Yrittäjäjien julkistamisen jälkeen Hovissa siirryttiin rennompaan osioon, kun Jussi ja Valtteri Aaltonen tanssittivat vieraita Manserockin tahtiin.

Sammon Yrittäjien Vuoden Yrittäjänä palkittiin Mira Åfelt Miracle-palvelut Oy:sta. Samalla palkittiin myös Hervannan Vuoden Yrittäjä Matti Grönfors (Hervannan Kaivin Oy), Kaukajärven Vuoden Yrittäjä Juhani Hirvonen (Tampereen HLS Auto Oy) sekä Tesoman Seudun Vuoden Yrittäjä Ari Ruissalo (K-Supermarket Westeri).

Mira Åfelt perusti siivousalan yrityksensä Miracle-palvelut Oy:n Tampereen Teiskossa 2004. Tänä vuonna juhlistettiinkin yrityksen 15-vuotistaivalta työntekijöiden ja asiakkaiden voimin Kalevassa, jossa nykyiset tilat sijaitsevat. Yrityksessä työskentelee nyt 20 henkilöä, ja toiminta-alue kattaa koko Pirkanmaan alueen. Vakiasiakkaita on jo reilu 300. Yrittäjyyden lisäksi Mira on aktiivinen persoona, ja töidensä lomasta hänet voi löytää esimerkiksi jääkiekkokaukaloiden reunoilta tai yrittäjäjärjestön kokouksista.


Juhani Hirvonen, Matti Grönfors ja Mira Åfelt

Harri Airaksinen