Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Uusia tuulia hallituksessa!

Sammon Yrittäjien hallituksen vuoden ensimmäinen kokous pyöräytettiin käyntiin tammikuun 12. päivänä Kehräsaaressa.

Heti vuoden alkuun hallituksemme sai uuden puheenjohtajan, kun pitkäaikainen puheenjohtajamme Raine Tuomela siirtyi vastaamaan paikallisyhdistyksemme hallituksessa kuntayhteistyöasioista ja syyskokouksessa valitsemamme Mira Åfelt otti puheenjohtajan paikan hoitaakseen. Kokoonpanomme koki myös muita uudistuksia, kun Jarne Lähteenmäki otti varapuheenjohtajan ja tiedotusvastaavan paikat vastaan. Sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi valitsimme Virpi Lappalaisen, nuorisovastaavaksi Håkan Danielssonin ja seniorivastaavaksi Raine Vähätalon.

Korona-aika on asettanut monenlaisia haasteita jäsenyrityksillemme, ja harmiksemme osa viime vuodelle kaavailemistamme tapahtumista jouduttiin perumaan. Olemme toiveikkaita ja innoissamme siitä, että jo tänä vuonna meidän olisi mahdollista järjestää enemmän tapahtumia jäsenillemme. Muun muassa helmikuussa järjestämme Hervannan Yrittäjien kanssa yhteistyössä striimatun stand up-illan, josta annamme lisätietoja myöhemmin.

Olemme suunnitelleet tälle vuodelle myös muita hauskoja tapahtumia esimerkiksi jäsenristeilyn muodossa. Vuotemme huipentuu perinteiseen tapaan Vuoden Yrittäjä -juhlaan. Ota myös Facebook-sivumme seurantaan ja pysyt mukana paikallisyhdistyksemme menoista!