Etsi

Toijalan Yrittäjät ry tiedote 2/2018

Hei!

 

Kevät tekee tuloaan vaikka ei siltä aamuisin tunnukkaan kun pakkasta on tuon 15-20 astetta. Muistakaa Yrittäjien aamukahvit ja Toijalan Yrittäjien oma facebook ryhmä joka on tarkoitettu Toijalan Yrittäjät ry:n jäsenten viestintään. Pyytäkää liittymistä sinne jollei teitä ole vielä lisätty. Facebookissa on myös yleinen Akaan yrittäjät ryhmä joka on avoin kaikille Akaan yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

 

Jos sinullla on halua esitellä yritystoimintaasi muille Toijalan yrittäjille tai Toijalan yrittäjien hallitukselle, tulemme mielellämme tutustumaan yritykseenne. Olethan yhteydessä!

 

-Huhtikuun aamukahvit keskiviikkona 4.4.2018 klo 7:30 Nina´s Cafe Placessa ja vieraana Akaan kaupungin viestintä- ja markkinointisihteeri Anni Määttä. Nyt on hyvä paikka päästä keskustelemaan Akaasta.

 

-Toukokuun aamukahvit keskiviikkona 2.5.2018 Nina's Cafe Placessa.

 

-Punaisen maton huumaa –päivä torstaina 26.4.2018

Punaisen maton huumaa on täällä taas ja tällä kertaa karnevaaliteemalla. Lähtekää mukaan ja ilmoittakaa kiinnostuksenne maaliskuun loppuun mennessä osoitteeseen 

 

 

-HAMK:n tiedote yrittäjille 

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) toimii seitsemällä toimipisteellään Kanta-Hämeessä ja Etelä-Pirkanmaalla. Lähimpänä Akaata on Valkeakosken ja Hämeenlinnan kampukset, joissa HAMK tarjoaa sekä teknisen että kaupallisen alan koulutusta, muut toimipisteet ovat Evo, Lepaa, Mustiala, Forssa ja Riihimäki. 

Korkeakoulutuksen lisäksi HAMKilla on tavoitteena tehdä mahdollisimman monipuolista yhteistyötä koulutusalueensa työelämän edustajien kanssa. Tarjoamme kaikkien koulutusalojemme täydennyskoulutusta, opiskelija- ja asiantuntijapalveluita, tutkimusta, harjoittelijoita, opinnäytetyöntekijöitä, erilaisia verkostoja, konsultointia ja kehittämishankkeita. HAMKin opiskelija- ja asiantuntijaprojektit voivat olla hyvinkin erilaisia, pienistä erikoisosaamista korostavista toteutuksista aina suurempiin eri alojen yhteystyöprojekteihin.

 

-Paljujen Yö. Akaan Nuorkauppakamari ry järjestää myös tänä vuonna Paljujen Yö tapahtuman Satamassa 25.8.2018. Tapahtuma on erittäin hyvä tilaisuus palkita kuluneen alkuvuoden uurastuksesta itsensä ja työntekijänsä tai vaikkapa ystävänsä paljuilemalla hyvässä seurassa hyviä esiintyjiä seuraten. Tapahtumasta lisää www.paljujenyo.fi ja https://www.facebook.com/paljujenyo/?ref=br_rs Varaa paikkasi heti! Parhaat viedään nopeasti!

 

Tulevia tapahtumia, merkitsethän päivät jo kalenteriin:

-Kevätkokous (aika ja paikka ilmoitetaan kutsussa lähempänä ajankohtaa)

-Aamukahvit 2.5.2018

-Kesäteatteriretki Hämeenlinnaan 28.6.2018.

-Vuoden yrittäjäjuhla 6.10.2018.

-Syksyn aamukahvit starttaavat kesälomien jälkeen ja jos sinulla on joku mitä haluat kuulla, niin olehan yhteydessä.

-Pikkujoulut (ajankohta ilmoitetaan heti, kun ajankohta varmistuu)

 

 

 

Akaan kaupungin tulevia tapahtumiaja tilaisuuksia yrittäjille:

 

Akaan yrittäjien strategiailta torstaina 5.4. klo 17.30

Akaan kaupunki kutsuu yrittäjät keskustelemaan valmisteilla olevasta kaupunkistrategiasta torstaina 5.4.2018 klo 17.45 alkaen Akaan kaupungintalolle, Myllytie 3, valtuustosaliin (3. krs). Ennen tilaisuutta klo 17.30 on kahvitarjoilu. Haluamme käydä vuoropuhelua ja saada evästyksiä, mikä on Akaan tulevaisuuden näkökulmasta tärkeää.

 

Paikalla ovat valtuuston puheenjohtaja Jaakko Leinonen, hallituksen puheenjohtaja Harri Rämö, elinvoimalautakunnan puheenjohtaja Saila Kallioinen, va. kaupunginjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori, kaupunkikehitysjohtaja Jyri Sarkkinen ja elinkeinopäällikkö Jari Jokinen.

 

Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 2.4.2018 mennessä osoitteeseen 

 

Tietosuoja-asetus –aiheinen ilta yrittäjille torstaina 12.4.2018 klo 18-20

Uusi tietosuoja-asetus koskettaa lähes kaikkia yrittäjiä ja kyselyitä illan järjestämiseen liittyen on tullut. Siitä johtuen ilmainen iltama järjestetään Ilolan maatilamatkailulla (Vedentaantie 30, Metsäkansa, Valkeakoski).

Paikalla kouluttajan on Lempäälän Yrittäjienkin puheenjohtajan toimiva Ismo Paananen Agendium Oy:stä. Lisää tietoa asiasta ja ilmoittautumisohjeet:http://www.akaa.fi/elinkeinot-yrittaminen-ja-tyo/?x5636661=6183296 

 

Ikäihmisille kotiin tuotettavat palvelut, rekisteröidy palveluntuottajaksi – tiistaina 24.4. klo 17

Akaan kaupunki on mukana Ikäneuvo-hankkeessa, jossa luodaan Pirkanmaalle yhteinen ikäihmisten neuvonta ja asiakasohjaustoiminto. Asiakasohjauksen avuksi muodostamme palveluvalikon, josta yritysten tuottamat palvelut löytyvät. Palvelurekisteriin hyväksymisestä järjestetään infotilaisuus tiistaina 24.4.2018 klo 17 Akaan kaupungin valtuustosalissa.Tilaisuudessa on mahdollista saada vastauksia esim. mitä dokumentteja tulee lähettää, jotta pääsee palveluntuottajarekisteriin. Samalla on mahdollisuus myös käydä asiat yksityiskohtaisesti läpi.

 

Tilaisuus on jatkoa tiistaina 20.3. järjestetylle ensimmäiselle infotilaisuudelle. Eli vaikka et viime viikolla ollutkaan mukana, niin voit edelleen listautua mukaan palveluntuottajaksi. Lisätietoja voi kysellä 

 

 

 

Toijalan Yrittäjät  ry
Jouni Parikka pj 044-2766059
040-5373666