Etsi

Tiedote jäsenistölle 2019

Hei!

 

 

Toijalan Yrittäjät ry:n kevätkokouskutsu on lähetetty sähköposteihinne. Kokous pidetään torstaina 28.3 Ravintola Mallashovissa.

 

 

Punaisen Maton huumaa tulee jälleen 25.4.2019. Muista seurata ilmoittelua ja hakea tietoa mm.  https://www.facebook.com/pages/category/Community/Punaisen-maton-huumaa-...  Ilmoittautumiset sähköpostiin ja muista vinkata myös muille yrittäjille tapahtumasta. Yhdessä olemme kaikki vahvempia.

 

 

Akaan kaupunki järjestää yleisötilaisuuden:

 

Hämeentien-Satamatien ja Hämeentien-Ryödintien liittymäratkaisut

 

 

Toijalan Yhteiskoulun auditoriossa tiistaina 19.3.2019 klo 18.00

 

 

Destia Oy:n suunnittelijat esittelevät Hämeentien-Satamatien ja Hämeentien-Ryödintien liittymäratkaisujen vaihtoehtoja ja vaikutuksia. Tule kuulemaan ja kertomaan näkemyksesi.

 

 

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa.

 

 

Tilaisuudessa on koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä maksullinen kahvitus.

 

 

Tervetuloa!

 

 

Järj. Akaan kaupungin tekninen toimi

 

 

Toijalan Yrittäjät, Viialan Yrittäjät, Kylmäkosken Yrittäjät

 

 

 

 

Olethan muistanut liittyä jäseneksi Toijalan Yrittäjät ry:n facebookryhmään https://www.facebook.com/groups/323429151493147/

 

 

Akaan kaupunki / Jari Jokinen: Lisää asiakkaita paikallisille yrityksille - yritys- ja palveluhakemiston lanseeraus

Akaalaiset yritykset perustietoineen löytyvät osoitteessa http://yrityshakemisto.epirkanmaa.fi/default.asp?op=naytayritykset

Yrityshakemiston innoittamana on jo jonkin aikaa kehitetty myös akaalaisten yritysten palveluhakemistoa, jossa Akaalaisten yritysten tarjoamat palvelut ja tuotteet olisivat asiakkaiden helposti saavutettavissa. Tähän kaikki yritykset voivat ilmaiseksi täyttää mm. yhteystietonsa ja toimialansa. Nyt kevään aikana palveluhakemiston visuaalinen ilme tullaan päivittämään ja kaikille akaalaisille yrityksille lähtee sähköpostia, jossa pyydetään täyttämään tiedot tai tarkistamaan jo täytetyt tiedot. Toivoisin, että mahdollisimman moni täyttäisi tietonsa palveluhakemistoon, jotta etenkin akaalaisille kuluttajille ja myös muille yrittäjille saataisiin kuvattua paikallinen tarjonta mahdollisimman kattavasti. Tietojen täyttäminen on vapaaehtoista.

 

Näin voidaan lisätä kaupungin sisällä tapahtuvan kaupankäynnin edellytyksiä. Palveluhakemisto tullaan nostamaan vahvasti esiin Akaan kaupungin kotisivuilla, kun kaupungin kotisivujen visuaalinen ja sisällöllinen uudistus toteutetaan tämän vuoden aikana. Lisäksi syksyllä palveluhakemisto tullaan postittamaan jokaiseen akaalaiseen kotiin, jolloin kuluttajat saavat tiedot paikallisesta tarjonnasta.

 

Palveluhakemiston nykyinen versio on osoitteessa http://yrityshakemisto.epirkanmaa.fi/default.asp?op=NaytaPalveluhakemisto

 

Eli varautukaa täyttämään tai tarkistamaan tietonne, kun saatte asiaan liittyen sähköpostia. Se on ennen kaikkea teidän etunne!

Muistakaa tarkistaa yhteystietonne myös muissa rekistereissä, sillä näin tiedottet ja asiakkaat löytävät perille varmemmin.

 

 

Tänä vuonnakin järjestämme mahdollisuuuksiemem mukaan koulutuksia ja erilaisia tilaisuuksia, niin jos SINULLA on jotain mielessä, niin otamme mielellämme ideoita vastaan ja mahdollisuuksien mukaan niitä tietysti toteutamme.

 

 

Mukavaa kevään odotusta kaikille!

 

 

Toijalan Yrittäjät  ry

Jouni Parikka pj