Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Sosiaalinen media

Nettinäkyvyyden kirkastusilta

Nettinäkyvyyden kirkastusilta

Aika

7.3.2019 | 17:30 - 20:30

Paikka

VAAO, Väinölä-rakennus
Koulutus

Tule kirkastamaan yrityksesi nettinäkyvyys uuteen loistoon yhdessä HAMK:n ja VAAO:n sparraajien kanssa! Yritysten brändäykseen erikoistuneen Media-assari-yrityksen perustajan Sanna Döbertin vetämän illan aikana saat  vinkkejä ja opastusta nettinäkyvyytesi parantamiseen.

Työpajamuotoiseen sparraukseen otetaan mukaan 10 nopeimmin ilmoittautunutta yritystä, joten toimi heti! Opiskelijat tutustuvat yrityksesi nettisivuihin ja some-näkyvyyteen ennakkoon ja antavat juuri sinulle suunnattua opastusta toimintasi viilaamiseen haluttuun suuntaan. Nyt ei siis sorruta yleispäteviin jorinoihin vaan otetaan virtuaalista härkää sarvista ja pureudutaan oikeisiin, sinun yritystäsi koskeviin haasteisiin. Varaudu rehelliseen palautteeseen - mutta ole valppaana, saat myös timantinkovia tipsejä siitä, miten asiat voi tehdä paremmin!

Ilta alkaa klo 17.30 kahvin merkeissä.

Illan järjestävät yhteistyössä Valkeakosken Yrittäjät, HAMK sekä VAAO. Tukijoukoissa mukana myös Valkeakosken kaupunki.

Tapahtuma on maksuton.

Huom! Tapahtuman osallistujapaikat ovat täyttyneet 1.3.2019. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tuleviin koulutuksiin alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun kun vastaava sparraus järjestetään seuraavan kerran.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen liittyvä sähköposti

Ilolan maatila