Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digitaaliset alustat ja niiden anatomia

Digitaaliset alustat ja niiden anatomia

Aika

30.10.2019 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Koulutus on valitettavasti jouduttu perumaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.

Suomen Yrittäjät ja Sofokus tarjoavat nyt kaikille yrityksille ja päätöksentekijöille suunnatun etäkoulutuksen, jonka jälkeen käsite digitaalinen alusta ei ole varmasti enää vieras!

Tässä koulutuksessa opitaan digitaalisten alustojen yhteisiä tekijöitä, miten ne toimivat ja mitä niistä on tarpeen tietää. Yrittäjät ja päätöksentekijät voivat syventää ymmärrystään toimialoja ravisuttavasta alustataloudesta ja soveltaa oppeja vastatessaan markkinoiden asettamiin haasteisiin. Koulutus toimii itsenäisenä jatkona oppaalle Digitaalinen Alusta - Liiketoiminnan sydän.

Koulutuksessa otetaan käsite digitaalinen alusta -käsite lopullisesti haltuun ja selvitetään esimerkkien kautta tekijät, jotka ovat aiheuttaneet törkeää markkinahäiriköintiä! Tämän lisäksi tunnistetaan, miten menestyvät alustat syntyvät ja syvennetään ymmärrystä digitaalisten alustojen kilpailueduista.

Koulutuksessa vastataan kysymyksiin:

  • Miksi tämä koskettaa juuri sinua?
  • Mihin sinun yrityksesi on reagoitava?
  • Miten rakennat omaa kilpailuetuasi digitaalisen alustan avulla?

Kouluttajana Digital Business Consultant Tomi Neulanen, Sofokus Oy

Tomi Neulanen on digitaalisen liiketoiminnan konsultti. Hän auttaa asiakkaitaan löytämään vaihtoehtoja ja valitsemaan niistä parhaimmat. Oman alustayrityskokeilunsa kautta alalle jääneenä Neulanen on laskuttanut, johtanut ja myynyt läpi digitaalisen arvoketjun. Ensikäden kokemus, eri näkökulmat ja loputon tiedonjano yhdistyy työssä jossa hän auttaa asiakkaitaan eteenpäin. Usein tämä tarkoittaa kasvuhakuisten yritysten uusien ansaintamallien kehittämistä, asiakasymmärryksen kasvattamista ja teknologian hyödyntämistä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Paras arvaus tulevaisuudesta löytyy yhteistyössä eri osapuolten välillä ja nopean oppimisen kautta. Miltä tulevaisuuden kilpailuetu näyttää, entä miten voit rakentaa sitä jo tänään?


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Osallistumislinkin sisältävässä sähköpostiviestissä on lisäohjeita alustan käyttöön.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, voit tilata pelkän tallenteen ja materiaalin. Tallenne vastaa koulutusta.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity

Ilolan maatila