Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Järjestö

Oikein hyvää alkavaa syksyä kaikille!

Kesä jatkuu edelleen, mutta ajatukset siirtyvät pikkuhiljaa syksyn tapahtumiin. Syksy onkin ohjelmatäyteinen, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.

Tiistaina 21.8 klo 8.00 tarjoaa Alen Consulting aamukahvit ravintola Stellassa.

Heti syyskuun alussa Valkeakosken Yrittäjät tempaisee Yrittäjän päivänä 5.9. järjestämällä toritapahtuman Koskikaran edustalla klo 14–18. Paikalle pystytetään teltta ja tarjolla on kahvia, yrittäjätietoutta ja hiukan ohjelmaakin. Päivä huipentuu klo 16:30 alkavaan leikkimieliseen haastekisaan, johon mukaan on kutsuttu valkeakoskelaisia yhdistyksiä ja organisaatioita.

Voit osallistua päivään monin eri tavoin:

  1. Hanki näkyvyyttä ja tunnettuutta lähtemällä mukaan yleisövisaan, jossa teltalla kävijät tunnistavat koskilaisia yrityksiä valokuvan perusteella. Mukaan mahtuu enintään 10 yritystä ja 3 paikkaa on jo varattu – toimi nopeasti! Mukaan lähtijät luovuttavat kisaan palkinnoksi lahjakortin omaan yritykseensä. Ilmoittautumiset Minna Tuhkaselle viimeistään 24.8.!
  2. Lähde edustamaan yrittäjäyhdistystä haastekisan yrittäjien omaan joukkueeseen – mukaan mahtuu vain kolme henkilöä, joten nopeat syövät tässäkin hitaat. Ota yhteys Minnaan, jos kiinnostuit!
  3. Tule teltalle tapaamaan tuttuja yrittäjiä ja kertomaan muille omasta yrityksestä ja yrittäjyydestä
  4. Tuo oman yrityksesi esittelymateriaalia teltalle jakoon – ilmoita tästä etukäteen Minnalle niin osaamme varata tilaa. Paitsi esitteet myös esim. roll-upit ovat mahdollisia.

Näytetään yhteisesti Yrittäjän päivän kunniaksi, miten paljon meitä on ja mitä kaikkea teemme!

20.9. klo 17.30 terävöitämme yrityksen Brändiä Akaassa Kruunassa ja Klaavassa. Tapahtumasta lisätietoa esitteessä. Ilmoittaudu mukaan ohjeiden mukaan, niin varmistat osallistumisesi.

Ilmoittautuminen Koulutusmatkalle Dubrovnikiin 6.-10.10. on päättynyt, mutta jos matkakärpänen puraisee, kysellään matkatoimistosta vapaita lentopaikkoja.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät vietetään Turussa 19.-20.10. Toivottavasti saamme tännekin paljon lähtijöitä

Syyskokous ja pikkujoulut vietetään Valkeakosken Kaupungin teatterilla lauantaina 10.11. Ilmoittautuminen nettisivuilla.

Vuoden Yrittäjä valitaan lauantaina 1.12. Py:n 80 vuotisjuhlan yhteydessä Tampereella. Tilaisuus on jäsenistölle ja avecille maksuton ja sinne järjestetään linja-autokuljetus. Seuraa nettisivuja, päivitämme sinne lisätietoja.

Lisäksi marraskuun alkupuolelle järjestetään markkinointitapahtuma, tästä lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

Terveisin
Minna Tuhkanen
Valkeakosken Yrittäjät ry puheenjohtaja
p. 0400 638 232

Ilolan maatila