Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Koulutus

VAAO auttaa yrittäjiä digiloikassa

Käännä kriisikevät yritystoimintasi eduksi: perusta verkkokauppa ja ota some haltuun maksuttomilla verkkokoulutuksilla.

Käännä haastava taloustilanne liiketoimintasi kehitysharppaukseksi! Olet ehkä jo miettinyt miten ja millä resursseilla veisit bisneksesi verkkoon - miten kasvattaisit myyntiä verkkokaupassa, markkinoisit sosiaalisessa mediassa ja miten ihmeessä muilla on niin hienoja tuotekuviakin aina esiteltäväksi? Nyt on juuri oikea hetki tarttua digitaalista härkää virtuaalisista sarvista ja ottaa apu vastaan kun sitä tarjotaan oman kaupungin opiskelijoiden toimesta.

Valkeakosken ammattioppilaitoksen opiskelijaryhmät tarjoavat nyt maksuttomia koulutuksia, joiden sisällöt ovat ajankohtaisempia kuin koskaan:

  • Verkkokauppa ilmaiseksi kuudeksi kuukaudeksi (Vilkas Group tarjoaa alustan, opiskelijat osaavat kouluttaa käyttöönoton ja kaupan perustamisen)
  • Somen käyttö ja tehostaminen
  • Verkkosivujen luominen
  • Valokuvaaminen, rajaaminen, kuvien tehosteet, filtterit yms.
  • Tietokoneen peruskäyttö

Kaikki koulutukset ovat räätälöitävissä asiakkaan lähtötilanteen ja toiveiden mukaan. Kurssien rakenne on jo suunniteltu ja opiskelijoilla on valmius aloittaa toteutus heti. Massavalmennuksista poiketen tässä olisi tarjolla siis henkilökohtainen avustaja, joka kulkee rinnalla ensimmäisten askelten ottamisessa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan VAAO:n verkkokoulutuksiin: https://www.kvmerkonomi18.com/verkkokoulutukset

Ilolan maatila