14.1.2020 klo 17:00
Uutinen

Vammalan Yrittäjät uudistaa toimintaansa

Jäsenten monipuolinen kouluttaminen, aktiivinen kuntayhteistyö sekä seniorijäsenien toiminnan kehittäminen ovat muun muassa Vammalan Yrittäjien hallituksen tavoitteita vuodelle 2020. Lisäksi hallitustyöskentelyn uudistaminen on kuluvan vuoden keskeisiä asioita yhdistyksessä.

Vammalan Yrittäjien hallitus piti järjestäytymiskokouksen 11.1. ja työsti samalla kuluvan vuoden toimintasuunnitelmaa. Uudessa hallituksessa on 12 jäsentä. Puheenjohtajana jatkavan Jari Moision lisäksi kokouksessa valittiin varapuheenjohtajiksi Kaisa Haltia, Anne-Marie Niemelä sekä Mika Valtonen. Sihteerinä jatkaa Sirkka-Liisa Leino ja talousvastaavana Petri Holappa. Muut jäsenet ovat Lasse Borg, Vesa Kiviranta, Mikko Mäkelä, Leena Finska, Lauri Jokinen ja Tapio Riutta.

”Hallitustyöskentelyn suurin muutos ovat tiimit, joita varapuheenjohtajat vetävät”, kertoo puheenjohtaja Moisio. ”Tällä uudistuksella varmistamme aktiivisen ja monipuolisen toiminnan jatkuvuutta myös tulevaisuudessa”, hän jatkaa. Viestintätiimi vastaa yhdistyksen tiedottamisesta sekä viestinnänkehittämisestä, toimintatiimin tehtävänä on koordinoida eri tilaisuuksien, tapahtumien ja koulutustentoteuttamista ja verkostotiimi huolehtii eri yhteistyöverkostojen kanssa toimimisesta sekä vastaa sidosryhmä -työskentelyn kehittämisestä.