Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Korona

Vammalan yrittäjien epidemia-ajan live-lähetykset saivat suuren suosion

Jo kahtena sunnuntaina toteutetut Vammalan yrittäjien live-lähetykset aiheena koronan ja epidemia-ajan haasteet ovat saaneet suuren suosion. Facebookin ja youtuben kautta kreskustelua seurasi ja siihen osallistui useita kymmeniä yrittäjiä.

Korona jyrää nyt koko yhteiskuntaa ja jyrkimmin taloudelliset vaikutukset kohdistuvat yrityksiin. Erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset ovat täysin uuden tilanteen edessä asiakkaiten kadottua kuin tuhka tuuleen. Miten tästä eteenpäin ja yli. Vammalan yrittäjät ottaa aihetta haltuun live-lähetyksissä, joissa puheenjohtaja Jari Moisio ja varapuheenjohtaja Mika Valtonen käsittelevät yrittäjiltä tulleita kysymyksiä ja nostavat tärkeimpiä teemoja aiheen ympärillä.

Jo kahden viikon aikana VYn korona-live 2020 on kerännyt kymmeniä yrittäjiä kuuntelemaan ja keskustelemaan. Kuvan ja äänen laatu saatiin kohdilleen valokuvaaja Mikko Joonan https://www.valokuvaus.fi/ avustuksella. Kiitos siitä. Viime sunnuntain live toteutettiin ja kuvattiin Vammalan ydinkeskustassa, jossa sielläkin useat ravintolat, kahvilat, kampaamot ym. ovat jo joutuneet sulkemaan ovensa ja yritykset ovat siirtäneet henkilökuntanasa etätöihin koronan vaikutusten vuoksi. Kuitenkin on todettava, että useita liikkeitä on edelleen auki ja Vammalan yrittäjät suositteleekin, että paikallisia palveluita käytetään nyt, jotta taataan niiden olemassaolo vielä epidemia-ajan jälkeenkin.

 

Vammalan yrittäjät tiedottaa sivuillaan ja facebookissa tulevista live-lähetyksistä.

 

https://www.facebook.com/vammalanyrittajat/?ref=bookmarks