Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

LIITY JÄSENEKSI

Suomen Yrittäjien tiedotteita

  • Suomen Yrittäjät etsii toista kertaa Vuoden maahan muuttanutta yrittäjää. Kilpailulla tuodaan esiin maahan muuttaneet yrittäjät ja heidän merkityksensä suomalaisessa yrityskentässä. Viime vuonna kisan voitti kokkolalainen hoiva-alan yrittäjä Faisa Egge.   
  • Eduskunta muutti keväällä konkurssilakia siten, että koronakriisiin joutuneet yritykset saatiin pelastetuksi turhilta konkursseilta. – Kriisi ei ole vielä ohi. Konkurssilain väliaikaista muutosta pitää jatkaa kriisin yli, työmarkkinajohtaja Janne Makkula Suomen Yrittäjistä sanoo.
  • Yrittäjät on erittäin huolissaan siitä, että Finnair ilmoitti torstaina lopettavansa kaupalliset lennot Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kemin ja Kokkolan maakuntakentille talven 2021 jälkeen.
  • Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Suomen Yrittäjät ovat huolissaan siitä, että hallituksen linjaus matkailurajoitusten lieventämisestä vesittyy. Pohjoisen matkailun näkymät ovat synkät, ja kaikki turvalliset keinot matkailun mahdollistamiseksi pitää käyttää, EK ja Suomen Yrittäjät vaativat.