Etusivu > Pirkanmaan Yrittäjät > Ylöjärven Yrittäjät > Sata Tarinaa Yrittajyydesta Ylojarvella > D F 1

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kieltenopettajasta hyvinvointialan yrittäjäksi - Eija Annala-Schmitz

Kieltenopettajasta hyvinvointialan yrittäjäksi

Tutustuin Herbalife-tuotteisiin ja liiketoimintamahdollisuuteen v 2004. Olin silloin kieltenopettajan virassa Ylöjärvellä. Hyvinvointiohjaus ja ihmisten opastus tasapainoon oikeanlaisen ravitsemuksen ja liikunnan avulla vei mennessään ja teinkin useamman vuoden Herbalife hyvinvointiohjaajan työtä sivutoimisesti. Kokeilin irtiottoa ”mukavuusympyrästäni” virkavapaalla, jonka jälkeen tein muutaman vuoden lyhennettyä työviikkoa. Irtauduin siis opettajantyöstä pienin askelin ja lopullisen päätöksen tehtyäni olin erittäin helpottunut ja iloinen, että uskalsin ottaa askeleen  kokopäiväiseksi yrittäjäksi.

Toimipisteeni on nykyään HyvänOlonKlubi Hallituskadulla Tampereella, mutta toimintani kattaa koko Pirkanmaan ja lähes koko Suomen Helsingistä Ylläkselle, Vaasasta Ilomantsiin ja asiakkaita on jopa ulkomailla. Osa toimintaani on netissä ja työskentelen  myös usein kotoa käsin.

Järjestän yksilö- ja ryhmäohjausta. HyvänOlonKlubilla (ja netissäkin) pyörii painonpudotushaasteryhmiä, fitcamp-treenihaasteita, fitday-treenipäiviä ja fitclubeja eli yksittäisiä ulkotreenejä oman kehon painoilla sekä ihonhoitohemmotteluhetkiä. Olen myös käynyt työpaikoilla pitämässä tyhy-hetkiä /-päiviä.

Autan ihmisiä löytämään tasapainon  ja toimivia ratkaisuja arjessa jaksamisessa, painonhallinnassa ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa aktiivisen elämäntavan ja Herbalife-tuotteiden avulla. Asiakkaamme saavat tuotteiden lisäksi ohjauksen, tuen ja seurannan maksutta. Alkukartoituksen tarjoan Ylöjärven Yrittäjille maksutta (sisältää kehonkoostumusmittauksen ja proteiinintarpeen määrityksen sekä tietenkin tuotemaistiaisia).

Olen erittäin tyytyväinen ylöjärveläinen yrittäjä ja iloinen siitä, että Ylöjärven kouluissakin satsataan yrittäjyyskasvatukseen. 

Eija Annala-Schmitz
Herbalife hyvinvointiohjaaja
050-3775387
'); // -->
www.hyvinvointiohjaus.fi

Ylöjärven Yrityspalvelu