Etusivu > Pirkanmaan Yrittäjät > Ylöjärven Yrittäjät > Sata Tarinaa Yrittajyydesta Ylojarvella

Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

V - Ö . (3)

Sami Karjalainen, Vehree

Yrittäjyyden siemen iti vuosia, kunnes Vehree lähti versomaan

Kaksi vuotta mainostoimistoyrittäjänä on näyttänyt minulle lähinnä yrittäjyyden hyviä puolia. Ylöjärveläiset ovat löytäneet Vehreen, keskellä metsää toimivan maanläheisen mainostoimiston, missä syntyy logoja, esitteitä ja nettisivuja. Vain yksi asia harmittaa: olisi pitänyt perustaa yritys jo paljon aiemmin!
Lue lisää...


Velho

Velhovision tarina

Yrittäjyyden kipinä iski minuun noin parikymppisenä. Harmi. Jos kipinä olisi iskenyt teini-ikäisenä, perheestäni olisi löytynyt sopiva harjoittelufirma autotallista. Vartuin maaseudulla ja maalla tulonlähteisiin piti käyttää mielikuvitusta. Autotallissa isäni rämisteli pellintaittokoneilla valmistaen piipunhattuja ja räystäitä.
Lue lisää osoitteessa http://www.velhovisio.fi/velhovision-tarina/

 
Zeny

Zenyn yrittäjätarina

 

Olen Jenni Ahlstedt, 35-vuotias maailmanmatkaaja Siivikkalasta, toinen kotini sijaitsee nykyään Tukholmassa. Toiminimeni on Zeny ja pääliiketoiminta on nyt rekisteröity ohjelmatoimistoksi... mutta matkalla on ollut monta mutkaa. Olen kolmannen sukupolven yrittäjä ja seurannut äitini Tuulan jalanjälkiä pikkutytöstä lähtien. Pienenä unelma-ammattini oli englanninkielisen koulun musiikkiluokan kuoron pianisti, jotta olisin saanut siihen yhdistettyä monta kivaa juttua. Kuinkas sitten kävikään?

Lue lisää..

 

Ylöjärven Yrityspalvelu