19.1.2017 klo 12:09
Uutinen

Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntapalkinto Lempäälään, Ylöjärvelle kunniamaininta

Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto palkitsivat ensimmäistä kertaa Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunnan keskiviikkona 18. tammikuuta Tampereella. Voittajaksi ylsi Lempäälän kunta. Kilpailun kolmen kärkeen sijoittuivat myös Ylöjärvi ja Pälkäne, jotka saivat kunniamaininnan.

Yrittäjyys- ja elinvoimakunnan tittelistä kisasi kaikkiaan 18 pirkanmaalaista kuntaa. Kunnat arvioivat toimintaansa yrittäjyyden ja elinvoiman näkökulmista yhdessä paikallisen yrittäjäyhdistyksen kanssa.

Tuomariston mukaan Lempäälän kunta oli tasaisen vahva kaikilla kilpailun osa-alueilla. Kaikille kärkikolmikon kunnille oli yhteistä säännöllinen ja dokumentoitu yhteistyö yrittäjien kanssa sekä ajantasainen, pienhankinnat huomioiva hankintaohjeistus.

Vuonna 2018 palkitaan tämän lisäksi myös eniten toimintaansa parantanut kunta. Kuntien ja yrittäjäyhdistysten yhdessä tekemä arviointi on jatkossakin valinnan pääroolissa. Lopullisen voittajan valitsevat Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto.

Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntapalkinnon jakotilaisuudessa
Ylöjärveltä oli palkitsemistilaisuudessa mukana vas. Tapani Tienari, Timo Isolähteenmäki ja Anne Juhola, jotka olivat tuomariston kanssa valinnasta samaa mieltä: ”Vaikka hieman kirpaisee myöntää, että Lempäälä on paras”, he toteavat hymyillen.