Etsi

Blogit

Tälle sivulle kokoamme ajankohtaisia ja mielenkiintoisia blogeja sekä kirjoituksia meiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme. Klikkaa alta löytyviä linkkejä lukeaksesi lisää.

4.4.2019: Y-blogi: Saammeko jalomielisemmät päättäjät kuin mitä ansaitsemme? - Perttu Kouvalainen, puheenjohtaja, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Vaalityön innostamille ehdokkaille tekisi hyvää muistaa Aristoteleen viisaus: “Olemme sitä mitä toistuvasti teemme. Erinomaisuus ei siis ole teko vaan tapa.”

4.3.2019: Työn perässä päästävä Suomeen - Ali Giray, Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallituksen jäsen, Suomen Yrittäjien maahanmuuttajayrittäjyyden verkoston puheenjohtaja

- Ylimitoitettu byrokratia sekä kohtuuttomat kieli- ja muut vaatimukset estävät pätevien ja sopivien maahanmuuttajien pääsyn Suomeen. Heitä tarvitaan sekä työntekijöinä että yrittäjinä.

1.3.2019: Kunnat pois yritysten tontilta - Merja Blomberg, toimitusjohtaja, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

Kunnan ja yrityksen roolit sekoittuvat jo liikaa: etenkin pk-yrityksiä pelataan tietoisesti ulos markkinoilta.

18.10.2018: Y-blogi: Rohkeutta Ystäväni - Perttu Kouvalainen, puheenjohtaja, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry

- Puuttuuko meiltä suomalaisilta laajemmin tarkasteltuna rohkeutta tai oikeaa asennetta? Olemme historiallisesti kansa, joka on aina kahden suuren voiman välissä joutunut nöyrtymään.

16.7.2018: Uusi suunta yrityksille strategista ajattelua kehittämällä! - Mikko Vänttinen, aluejohtaja, Finnvera Itä-Suomi

- Elämme juuri nyt keskellä kautta-aikain suurinta teknologista murrosta, joka tulee tavalla tai toisella muuttamaan elämäämme ja yritystemme toimintaedellytyksiä.