Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Jäsenedut 2021

Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat rahanarvoisia etuja niin valtakunnallisesti, maakunnallisesti kuin paikallisesti. Tutustu ja käytä etusi hyödyksesi!

»  SUOMEN YRITTÄJIEN JÄSENEDUT

Paikalliset jäsenedut näet paikallisyhdistyksesi sivuilta tai kysymällä py:n henkilöstöltä (yhteystiedot löytyvät nettisivuilta)

Maakunnalliset jäsenedut 2021


Maksutonta apua yrityskauppoihin

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n Jatkis-hanke edesauttaa ja lisää yrityskauppojen syntymistä koko maakunnan alueella. Tapaamme yritysten omistajia ja jaamme tietoa yrityskauppaan liittyvistä asioista. Autamme omistajia kauppaan valmistautumisessa ja koko prosessin suunnittelussa. Me emme korvaa muiden asiantuntijoiden tarvetta, mutta saatamme vähentää heidän käyttöään. Meidän kanssamme keskustelu tai konkreettinen tekeminen ei maksa yrittäjälle mitään. 

Hankkeen kautta pääset hyödyntämään veloituksetta tehokkaat, modernit, paikalliset sekä valtakunnalliset yrityskauppa-alustat. 

Jatkiksessa onkin mukana jo yli 50 myyjää sekä ostajaa. 

Ota rohkeasti yhteyttä:

Jan Kontiainen
Projektipäällikkö
040 555 4348

Tutustu verkkosivuihin tätä kautta >> 


Pohjois-Karjalan alueella useat yrittäjävetoiset K-Market -kaupat tarjoavat Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan!

K-Marketeista saat 5 prosentin jäsenedun elintarvikkeista ja lisäksi plussapisteet Plussa-kortilla kertaostoista Yrittäjä-korttia kassalla näyttämällä. Tiedot edun myöntävistä kaupoista päivittyvät tälle sivulle, tarkista aina voimassa olevat edut tältä sivulta. Klikkaamalla kaupan nimeä, pääset kaupan omille nettisivuille.

Näytä Suomen Yrittäjien jäsenkorttisi heti kassalle tullessasi (tavallinen muovikortti tai puhelimessa oleva mobiilijäsenkortti). Etu koskee yrittäjän oman talouden ostoksia ei yritysostoja.

Alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Etu ei koske K-Plussa-tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita. Muista käyttää myös Plussa-korttia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Edun saat tällä hetkellä seuraavista toimipaikoista näyttämällä kassalla Yrittäjien jäsenkorttia:

Joensuu - Pyhäselkä
K-Market Reijola (alennus myös verkkokauppaostoksista)

Joensuu - Uimaharju
K-Market Kotiharju

Lieksa
K-Market Muskotti

Liperi
K-Market Neliapila
K-Market Ylämylly


Työterveyshuolto

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry on solminut työterveyshuollon puitesopimuksen Lääkäriasema Resetti Oy:n, Pihlajalinna Terveys Oy:n,Pohjois-Karjalan Terveyspalvelut Oy:n PK- Terveys kanssa. 

Liity puitesopimukseen ja järjestä itsellesi ja yrityksellesi työterveyshuoltopalvelut!

Pohjois-Karjalan Yrittäjien lokakuun alusta voimaan tulleella puitesopimuksella työterveyshuollon järjestäminen lain vaatimalla tavalla on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi jäsenyrityksille. 


Pelaa Golfia Keretin kentällä Outokummussa

Pohjois-Karjalan Yrittäjillä on yrityspelioikeus kaudelle 2021 Keretin kentälle.

Suoritettuasi greencardin voit pelata Yrittäjien jäsenkortilla golfia, pelioikeus/greenfee siis vain jäsenyrittäjälle. 

Tullessaan klubille pelaajan on esitettävä voimassa oleva Yrittäjien jäsenkortti saadakseen pelilätkät (yhteensä 2 kpl) käyttöönsä.

Lätkät on tarkoitettu pelkästään Yrittäjien jäsenille ja ne saa käyttöönsä näyttämällä jäsenkortin caddiemasterille. Niitä ei voi käyttää esim. yrittäjän kaveri, vaikka pelaa yrittäjän seurassa.

Lähdön varauksen voi tehdä puhelimella Caddiemasterilta p. 013 555 561 tai netissä osoitteessa www.nexgolf.fi/ogs  tai caddiemaster(at)ogs.fi ja joka päivälle on kaksi lähtöä/Yrittäjät.

Kerrallaan voi varata vain yhden lähdön yhdelle henkilölle (yrittäjälle), tunnuksena toimii koodi ”Yrittäjät”

www.ogs.fi


Neuvokas –yrittäjälehti

Pohjois-Karjalan Yrittäjät tarjoaa jäsenetuna –15% yrittäjälehti Neuvokkaan ilmoitushinnoista. Etu koskee kaikkia ilmoituskokoja. Katso tarkemmat hinnat ja lisätiedot mediakortista.


Sanomalehti Karjalainen 

Ota kolme – maksa kaksi! Etu koskee painetun Karjalaisen palstamainoksia, radiomainoksia sekä bannereita.

Mainitse ilmoitustilaa varatessasi että olet Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsen ja jäsennumerosi. Etu on voimassa kerran/jäsen.

Mediamyynnin yhteinen numero p. 010 230 8050.


LähiTapiola

www.lahitapiola.fi/yritys

 Yrittäjän elämä. Se on paljon muutakin kuin työtä. 


Elisa 

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille. Saat muun muassa alennusta matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja yritysnumeroista sekä kuukausittain vaihtuvan laite-edun. Suomen Yrittäjien jäsenedut

Edut saat käyttöön ottamalla yhteyttä Pohjois-Karjalan alueen omaan yritysmyyjään Juusoon, soittamalla myyntipalveluumme 0800 04411 (ma-pe 8-16) tai varaamalla ajan tapaamiseen.

Juuso Kujala 
 
p. 050 506 2016


Elisan myymälä:
Kauppakeskus Iso Myy
Kauppakatu 24, 80100 Joensuu


Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Yrittäjäjärjestön ja Pohjois-Karjalan Sähkön välillä tehty yhteistyösopimus tarjoaa jokaiselle Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenyritykselle jäsenedun Priima-, Priimaplus-, PKS Oiva-, PKS Optimi- ja PKS Vihreä -sähköenergiasopimuksista. Jäsenetunasi kuukausimaksu on kaikissa tuotteissa 0 €.

Jos yritykselläsi ei ole vielä jäsenetua, ota yhteyttä PKS:n asiakaspalveluun, puhelin 013 2663 100 ja sovi yrityksellesi sopivasta sähkösopimuksesta.


 

Asiantuntijaneuvot

Pohditko työsuhdeasioita, askarruttaako kirjanpito- ja tilinpäätösasiat, aiheuttaako oma yrittäjän sosiaaliturvaasi päänvaivaa, mietityttääkö yritysverotus tai arvonlisäverotus tai suunnitteletko sukupolvenvaihdosta vai tarvitsetko yritysjuridiikkaan, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeuteen liittyvää asiantuntija-apua? 

Katso näiden sivujen osio Neuvontapalvelut.


Fennia

Fenniasta saat yrityksesi ja perheesi vakuutuksiin kattavimman jäsenetukokonaisuuden. Siihen kuuluu esimerkiksi:

 • 50 %:n alennus sairaskuluvakuutuksen päiväkorvausosan maksusta
 • Erikoishinnoiteltu Yritysturva-vakuutus 1 - 9 hengen yrityksille
 • Ilmainen laajennus oikeusturvavakuutukseen
 • 20 %:n alennus useimmista kodin ja perheen vakuutuksista
 • Ehdollinen omavastuu kotivakuutukseen
 • 30 - 45 % alennus laajaan Fenniakaskoon sekä ilmainen lasivakuutus 100 euron omavastuulla

Valitse yritysvakuuttamisen asiantuntija hoitamaan kaikki vakuutusasiasi! 

Katso kaikki edut Fennian nettisivuilta. Puh. 010 503 8818


HR-Consulting Oy 

HR-Consulting tarjoaa henkilöstöasioiden yritysneuvontaa ja -kehittämistä.

Jotta yrittäminen-, esimiestyö- ja työskentely tiimissä olisi helpompaa ja tehokkaampaa - Ratkaisuja osaamisen- ja työhyvinvoinnin kehittämiseen - toimialasta ja yrityksen koosta tai sijainnista riippumatta - henkilökohtaisena palveluna räätälöiden palvelut asiakaslähtöisesti.  Tiedäthän että Työniloalla ja osaamisella tehdään tulosta, € enempi viivan alle.

Tiesitkö että, olemme yrittäjien jäsenille myös ulkoinen henkilöstöasiantuntijataho, jolle yrittäjä on voinut soittaa henkilöstöasioissa ja saada neuvoja ilmaiseksi?

Ota yhteyttä Päivi Könöseen, p. 050 523 3883, paivi.kononen(at)hr-consulting.fi 

Lue lisää www.hr-consulting.fi


Viihdemaailma Ilona

Yrittäjien jäsenkortilla vuonna 2021 seuraavat edut Ilona Joensuussa:

- ilmainen sisäänpääsy 1+1 henkilölle jonon ohitse viikonloppuisin ennen klo 24.00 (ei voimassa erikoisiltoina)
- Freixenet Cordon Negro Cava Brut 0,75l, 11,5%, 19.90 euroa (norm. 35,00 euroa)

Edun saa korttia näyttämällä tilauksen yhteydessä.


Tiimi-Perintä

Pohjois-Karjalan Yrittäjille joensuulainen perintätoimisto Tiimi-Perintä tarjoaa jäsenetuna summaarisen haastehakemuksen laadinnan viranomaiskuluin. Kysy myös tarjousta laskutus- ja reskontrapalveluista.

Lisätietoja puh. 0500 188 605, www.tiimi-perinta.fi


Konsulttitalo Hartikainen Oy

Meiltä saat avuksesi yrityskaupan ja sukupolvenvaihdoksen parhaat asiantuntijat aina, kun haluat tietää yrityksesi arvon, myydä yrityksesi tai muuttaa yritysrakennetta (sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto).

Jäsenetuna alkukartoitus ja toimenpidesuunnitelma veloituksetta vain Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille.

Katso lisää www.konsulttitalo.fi


Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy tarjoaa kaikille Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille tietosuojaan liittyvän kartoituksen. He tarjoavat ns. tietosuojapaketin yrityksille, joka sisältää asianajotoimistolla ilmaisen alkuneuvottelun, kiinteähintaisen peruskartoituksen (150 euroa + alv) tarvittavista toimenpiteistä ja tämän jälkeen tarjottavan ns. ”tietosuojamappipalvelun”, jossa räätälöidään tietosuojavastaavan, tietoturvaan, osoitusvelvollisuuteen yms. liittyen dokumentit sovitusti kunkin yrityksen tarpeisiin ja sisällytetään tähän myös mahdollisuus siirtää rekisteritietojen tekninen toteutus ja suojaaminen heidän kanssa yhteistyössä toimivalle tekniselle toteuttajalle.

Lisäksi mahdollisuus tarkistuttaa asiantuntijalla aikanaan yrittäjän laatimat testamentit ja edunvalvontavaltakirjat ja saada vinkit niiden mahdolliseen päivittämiseen. Viime vuosina lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö on elänyt ja siksi on hyvä selvittää, olisiko vanhoissa asiakirjoissa kenties muutettavaa. Läheisten ja erityisesti puolison aseman turvaaminen, perintöverosuunnittelun uudet mahdollisuudet ja kohonneisiin hoitomaksuihin varautuminen ovat nykyaikaisten asiakirjojen avainkysymyksiä. Sovi asiakirjojen tarkistamisesta soittamalla asianajotoimistolle, ja lakimies ottaa sinuun yhteyttä sovittuna aikana havainnoistaan.

Jos kiinnostuit, niin varaa aikasi:

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy
Kauppakatu 17 B, 80100 Joensuu
Puh: (013) 120 731


OP Pohjois-Karjala

Uudelle yritysasiakkaalle (yritys toiminut alle vuoden) maksuton yrityksen starttipaketti vuodeksi (norm. 7,90 €/kk + alv.) Starttipaketti sisältää yrityksen verkko- ja mobiilipalvelut -sopimuksen, yritystilin ja tiliotteen sähköisissä palveluissa, OP Visa Business Card -kortin ja e-laskun lähetys- ja vastaanottosopimuksen.

Olemassa olevalle yritysasiakkaalle E-laskutus Yrityksen OP-Verkkopalvelussa vuodeksi ilman kk-maksua (norm. 7 €/kk + alv.) TAI maksuton Yrityksen Digitaalisen asioinnin sopimus vuodeksi (norm. 6 €/kk).

Edun saat käyttöösi ilmoittamalla Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsennumerosi.

Oletpa aloitteleva tai kokenut yrittäjä, löydämme yhdessä ratkaisut yrityksellesi. Olemme käytettävissäsi kaikissa yrityksen vaiheissa ja meiltä saat myös OP Kodin ja Pohjola Vakuutuksen palvelut saman katon alta. Suorat yhteystietomme löydät täältä. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: pohjois-karjalan.yrityspalvelut(at)op.fi.


Varmista Google-näkyvyys!

STC- SkyTeamCopter tarjoaa Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenille Google-paketin, joka sisältää yhteensä 1-3 kpl 360° panoraamakuvaa yrityksestänne (laatu min. 5 K). Kuvat lisätään Google Street View ja Maps -palveluihin, joiden kautta palveluista suuri osa löytää tarvitsijansa. Voit tutustua Joensuun Jokihydron esitykseen tästä >>

Kampanjahinta nyt vain 150 € alv. 0 % (norm. 300 €)! Jätä tilauksesi tänne tai soita 045 2598 112. Kevään tullen ja liikkumisrajoitteiden hellitettyä laitetaan Googlen palvelut osaltasi kuntoon!

Kampanja-aika voimassa huhti-toukokuun ajan Pohjois-karjalan maakunnan alueella!


Asianajotoimisto Teräskulma Oy:ltä maksuton alkuneuvottelu jäsenille lakimiehen kanssa sukupolvenvaihdosasioissa.

Ota rohkeasti yhteyttä:

varatuomari Valtteri Laukkanen p. 050 4700 292

www.teraskulma.com


Tilatessaan maksullisen palvelun (perus- tai laajan version) Pohjois-Karjalan Yrittäjien jäsenyritys voi saada toisen palvelun perusversion veloituksetta ensimmäisen vuoden ajaksi. Etu koskee vain yhtä lisenssiä / y-tunnus.  Etu on hinnaston mukaisesti minimissään 99 €, mutta voi olla paljon enemmänkin, jos henkilöstöä on enemmän. Määräalennus: Ostaessaan neljä maksullista palvelu asiakas saa viidennen veloituksetta. Etu on voimassa myös tulevina vuosina niin kauan kuin 4 maksullisen tilaus on voimassa! Edut ovat yhdistettävissä, jos samalla kerralla ostetaan vähintään viisi lisenssiä.

Ota yhteyttä: Pro PK-Pilvipalvelut Oy Hannu Hirvonen, p. 050 63 882, www.propilvipalvelut.fi


Valtakunnalliset neuvontapalvelut

Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat maksutta neuvontaa yritystoiminnan eri osa-alueisiin liittyen. Neuvontapalveluita tarjotaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Ottaessasi yhteyttä muista kertoa jäsenyydestä ja varaudu antamaan jäsennumerosi sitä pyydettäessä. Huomioithan, että neuvontapalvelujen kautta ei voi hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja tai tarkastaa asiakirjoja.

Maksutonta puhelinneuvontaa Suomen Yrittäjien jäsenille klo 9.00 – 16.00 p. 09 229 221 / vaihde, josta yhdistetään ao. neuvontajuristille.

Neuvontapalvelumme kattaa:

 • Työelämän juridiikan ja TES-neuvonnan
 • Yritysjuridiikan ja yleisneuvonnan
 • Yritysverotuksen ja arvonlisäverotuksen
 • Markkina-, teollis- ja kilpailuoikeuden, ulkomaankaupan
 • Maksu-kyvyttömyysasiat
 • Ympäristöasiat
 • Yrittäjän sosiaaliturvan
 • Sukupolven- ja omistajanvaihdosasiat
 • Sekä koulutusasiat

Muista kertoa soittaessasi jäsenyydestä ja anna jäsennumerosi sitä pyydettäessä.


Koulutukset

Pohjois-Karjalan Yrittäjät tarjoaa monipuolisia koulutuspalveluja jäsenyrityksilleen. Järjestämme ajankohtaisseminaareja sekä luento- ja teematilaisuuksia muun muassa arvonlisäverotuksesta, verotuksesta, laki- ja työsuhdeasioista, sukupolvenvaihdoksesta sekä johtamiseen, markkinointiin, asiakaspalveluun ja yritystalouteen liittyvistä asioista. Tutustu tuleviin ja menneisiin koulutuksiin alla!

Haluamme järjestää koulutuksia, joille jäsenyrityksillämme on todella tarvetta. Jos kaipaat tiettyä aihetta käsittelevää koulutusta, anna vinkki tai soita p. 050 367 5194, niin katsotaan miten se voidaan järjestää!

Muistathan, että jäsenenä hyödynnettävissäsi ovat myös Suomen Yrittäjien tarjoamat koulutuspalvelut! Tutustu valtakunnallisiin koulutuksiin Suomen Yrittäjien Koulutuspalvelut-sivulla