Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Neuvontapalvelut

Maakunnalliset neuvontapalvelut kategorioittain:

Lakipalvelut

Kirjanpito ja tilinpäätös Omistajanvaihdokset
Yritysneuvonta Seudulliset yrityspalvelut Pankkipalvelut ja rahoitus
Veroneuvonta Vakuuttaminen Markkinointi
Kiinteistövälitys Patenttiasiat Muut


Alueellista neuvontaa tarjotaan yrittäjäjäsenille maksutta puhelimitse ja sähköpostitse. Asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät aihealueittain.

Valtakunnalliset neuvontapalvelut

Yrittäjäjärjestön jäsenenä saat maksutta neuvontaa yritystoiminnan eri osa-alueisiin liittyen. Neuvontapalveluita tarjotaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Ottaessasi yhteyttä muista kertoa jäsenyydestä ja varaudu antamaan jäsennumerosi sitä pyydettäessä. Huomioithan, että neuvontapalvelujen kautta ei voi hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja tai tarkastaa asiakirjoja.

Maksutonta puhelinneuvontaa Suomen Yrittäjien jäsenille klo 9.00 – 20.00 p. 09 229 222 / vaihde, josta yhdistetään ao. neuvontajuristille.

Neuvontapalvelumme kattaa:

Työelämän juridiikan ja TES-neuvonnan, yritysjuridiikan ja yleisneuvonnan, yritysverotuksen ja arvonlisäverotuksen, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeuden, ulkomaankaupan, maksukyvyttömyysasiat, ympäristöasiat, yrittäjän sosiaaliturvan, sukupolven- ja omistajanvaihdosasiat sekä koulutusasiat. Katso tarkemmat aihepiirit >>

Muista kertoa soittaessasi jäsenyydestä ja anna jäsennumerosi sitä pyydettäessä.

Koulutukset

Pohjois-Karjalan Yrittäjät tarjoaa monipuolisia koulutuspalveluja jäsenyrityksilleen. Järjestämme ajankohtaisseminaareja sekä luento- ja teematilaisuuksia muun muassa arvonlisäverotuksesta, verotuksesta, laki- ja työsuhdeasioista, sukupolvenvaihdoksesta sekä johtamiseen, markkinointiin, asiakaspalveluun ja yritystalouteen liittyvistä asioista. Tutustu tuleviin ja menneisiin koulutuksiin alla!

Haluamme järjestää koulutuksia, joille jäsenyrityksillämme on todella tarvetta. Jos kaipaat tiettyä aihetta käsittelevää koulutusta, anna vinkki tai soita p. 050 367 5194, niin katsotaan miten se voidaan järjestää!

Muistathan, että jäsenenä hyödynnettävissäsi ovat myös Suomen Yrittäjien tarjoamat koulutuspalvelut! Tutustu valtakunnallisiin koulutuksiin Suomen Yrittäjien Koulutus-sivulla.