Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät

Mitä on Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät?

Suomen Yrittäjien alla toimiva nuorten yrittäjien ja yrittäjäksi suuntaavien nuorten verkosto.  Toimintaan on tervetullut olipa sitten nuori yrittäjä, yrittäjäksi suuntaava opiskelija tai yrittäjyydestä kiinnostunut. Nuoren yrittäjän yläikärajana pidetään 36 vuotta, mutta emme ole ovella käännyttäneet jäykempilonkkaisempiakaan!

Pohjois-Karjalan Nuoriin Yrittäjiin kuuluvat automaattisesti alle 36-vuotiaat Pohjois-Karjalan Yrittäjien yritysjäsenet sekä kaikki opiskelijajäsenet.

Eli jos olet jo Suomen Yrittäjien jäsen, ei sinun tarvitse liittyä uudestaan päästäksesi mukaan Nuorten Yrittäjien toimintoihin.

Tukea, apua ja oikeat verkostot

Nuoret Yrittäjät on yrittäjäjärjestön nuorille ja nuorekkaille jäsenille suunnattu yhteisö. Mukaan pääsevät tavallisten yritysjäsenten lisäksi myös Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenet. Opiskelijajäsenyys on ilmainen. 

Kauttamme pääset laajentamaan yrittäjäverkostojasi, hyödyntämään liiketoimintaasi edistäviä työkaluja ja etuja sekä vaikuttamaan yrittäjien asemaan ja toimintaympäristöön. 

Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia, joista tunnetuimpana jokavuotinen Nuorten Yrittäjien valtakunnallinen Get Together. Organisoimme arvostettua Vuoden nuori yrittäjä -kilpailua ja teemme yrittäjyyttä tutuksi oppilaitoksille, nuorisojärjestöille ja tulevaisuuden päättäjille.

Nuorten Yrittäjien verkostojamme löytyy eri puolelta maata. Emojärjestössämme Suomen Yrittäjissä äänemme kuuluu Nuorten Yrittäjien johtoryhmän välityksellä.

Osa yrittäjien järjestöä

Olemme osa yrittäjäliikettä ja toimimme maan laajimman yrittäjäjärjestön Suomen Yrittäjien piirissä. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Alle 36-vuotiaita jäsenkunnastamme on jo liki 10 000. 

Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. 

Tule sellaisena kuin olet!

Liity yrittäjäjäseneksi tästä!
 Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät
puheenjohtaja Anton Sutinen
P. 050 305 1120
anton.sutinen(at)gmail.com
 
Mona Teräs
p. 050 471 5778
mona.teras(at)yrittajat.fi