Etsi

Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät

Tukea, apua ja oikeat verkostot

Nuoret Yrittäjät on yrittäjäjärjestön nuorille ja nuorekkaille jäsenille suunnattu yhteisö. Mukaan pääsevät tavallisten yritysjäsenten lisäksi myös Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenet. Opiskelijajäsenyys on ilmainen. 

Kauttamme pääset laajentamaan yrittäjäverkostojasi, hyödyntämään liiketoimintaasi edistäviä työkaluja ja etuja sekä vaikuttamaan yrittäjien asemaan ja toimintaympäristöön. 

Järjestämme koulutuksia ja tapahtumia, joista tunnetuimpana jokavuotinen Nuorten Yrittäjien valtakunnallinen Get Together. Organisoimme arvostettua Vuoden nuori yrittäjä -kilpailua ja teemme yrittäjyyttä tutuksi oppilaitoksille, nuorisojärjestöille ja tulevaisuuden päättäjille.

Nuorten Yrittäjien verkostojamme löytyy eri puolelta maata. Emojärjestössämme Suomen Yrittäjissä äänemme kuuluu Nuorten Yrittäjien johtoryhmän välityksellä.

Osa yrittäjien järjestöä

Olemme osa yrittäjäliikettä ja toimimme maan laajimman yrittäjäjärjestön Suomen Yrittäjien piirissä. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 115 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Alle 36-vuotiaita jäsenkunnastamme on jo liki 10 000. 

Jäsenyrityksistä puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrityksiä. 

Tule sellaisena kuin olet

Olet tervetullut mukaan olitpa sitten nuori yrittäjä, yrittäjäksi suuntaava tai yrittäjyydestä kiinnostunut. Täyden hyödyn toiminnastamme saat liittymällä Suomen Yrittäjien jäseneksi joko yrittäjänä tai opiskelijana. Jos olet jo Suomen Yrittäjien jäsen, ei sinun tarvitse liittyä uudestaan päästäksesi mukaan Nuorten Yrittäjien toimintoihin.

Liity yrittäjäjäseneksi tästä!
 Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät
puheenjohtaja Anton Sutinen
P. 050 305 1120