Yhteystiedot

Henkilöstö

Hyvät yrittäjät, palveluksessanne!

Miten voimme olla tänään avuksenne?

Täältä henkilöstön yhteystietoihin

Hallitus

Täältä löydät Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallituksen yhteystiedot.

Tästä hallituksen yhteystietoihin

Paikallisyhdistykset

Pohjois-Karjalan Yrittäjiin kuuluu noin 2500 pohjoiskarjalaista yritystä 16 paikallisyhdistyksessä.

Täältä löydät paikalliset yhteystiedot.

Katso täältä paikallisyhdistykset

Toimistomme sijaitsee 1.8.2023 alkaen Joensuun Tiedepuistolla, rakennuksessa 3 B (3. kerros).

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry
Länsikatu 15
80110 Joensuu

Laskutustiedot:

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry, 0212392-8

IBAN/OVT: 003702123928
Operaattori: Maventa (003721291126)
Aineistomuoto: Finvoice

Voit myös lähettää laskun sähköpostitse:
merja.blomberg@yrittajat.fi

Laskut tulee lähettää sähköpostiin liitetiedostona PDF-muodossa. 


Suomen Yrittäjien maksuton neuvontapalvelu jäsenille palvelee numerossa 09 229 222 ark. klo 8-18. Muista mainita jäsennumerosi soiton yhteydessä! Voit ottaa yhteyttä myös paikallisiin neuvojiimme:

Henry Torn
Hankintaneuvoja
Business Joensuu Oy
+358400378777
henry.torn@businessjoensuu.fi

Hankintaneuvonnan tarkoitus

  • Saada hankintayksiköt pyytämään tarjouksia siten, että pk-yritykset voivat jättää tarjouksia.
  • Saada pk-yritykset aktivoitua jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin.
  • Kehittää hankintayksiköiden ja tarjoajien välistä vuoropuhelua.

Hankintaneuvonnan vahvuus on, että alueelliset neuvojat tunteva alueen erityispiirteet ja toimijat.


Henry on mukana Hankintaneuvonta 2024 -projektissa:

Hankintaneuvonta 2024 -projektin tavoitteita ovat Pohjois-Karjalan alueen yritysten aktivointi, avustaminen ja informointi julkisista hankinnoista. Projektin kohderyhmänä ovat Pohjois-Karjalan alueen kaikkien toimialojen mikro- ja pk-yritykset.

Yrityksiä avustetaan käytännönläheisesti tarjousten jättämisessä, sähköisten hankintajärjestelmien käyttämisessä sekä muihin julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa. Projektiin kuuluu myös erilaisten tilaisuuksien, kuten kuntakohtaisten hankintailtojen järjestäminen, sekä muu yhteistyö alueen toimijoiden kanssa. Tarvitsetko hankintaneuvontaa? Ota rohkeasti Henriin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää!

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy on Pohjois-Karjalan talousalueen suurin asianajotoimisto, ja yritysten lakiasiat ovat toimistomme erityinen painopistealue.

Toimistomme liikejuridiikan kokemus ja osaaminen yltää yhden henkilön yhtiöistä aina kansainvälisesti toimiviin pörssiyhtiöihin saakka. Toimimme useiden kymmenien erikokoisten yritysten neuvontajuristeina. Hoidamme yritysten oikeudellista riskienhallintaa kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Asianajotoimisto Kontturi & Co henkilökunta sekä asiantuntijat löydät täältä.


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy palvelee yrityksiä ja yksityisasiakkaita 30 vuoden kokemuksella. Joensuussa toimintaa on ollut 15 vuoden ajan. Erityisosaamisen alueita ovat yritysjuridiikka, sopimus- ja vahingonkorvausoikeus, konkurssi- ja saneerausasiat sekä perhe- ja perintöoikeus.

Asiantuntijoiden ja muun henkilökunnan yhteystiedot löydät tästä.


Asianajotoimisto Teräskulma

Asianajotoimisto Teräskulma Oy:n asianajajat ovat erikoistuneet riita-asioiden sovitteluihin, välimiesmenettelyihin ja oikeudenkäynteihin, erityisesti kiinteistöoikeuteen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä työsuhderiita-asioissa. Palvelemme yritysasiakkaitamme myös yritysjärjestelyihin, sukupolvenvaihdoksiin sekä konkursseihin liittyvissä asioissa. Teemme yrittäjille testamentteja ja edunvalvontavaltuutuksia ja toimimme yrittäjien lainopillisena neuvonantajana kaikissa lakiasioissa.

Asiantuntijoiden sekä muun henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.


Asianajotoimisto Surakka Oy

Asianajotoimisto Surakka Oy:ssä hoidamme kaikenlaisia toimeksiantoja niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, mutta erityisenä vahvuutena on osaamisemme liikejuridiikassa ja sopimusoikeudessa. Tarjoamme asiantuntemustamme niin yritysjuridiikkaan kuuluvissa toimeksiannoissa kuin myös yrittäjän elämään muutoin liittyvissä asioissa kuten testamenttien, edunvalvontavaltakirjojen ja avioehtojen laadinnassa tai perintöverosuunnittelussa.

Henkilökunnan ja asiantuntijoiden yhteystiedot löydät tästä.


Asianajotoimisto Simonen & Savolainen Oy

Olemme Joensuussa jo 30 vuotta toiminut asianajotoimisto. Henkilöstömme vankka kokemus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat, että kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan palvelun eri oikeudenaloilta. Palvelemme Teitä luottamuksella ja hyvää asianajajatapaa noudattaen.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Asiantuntijat löydät suoraan täältä.


KPMG Oy Ab

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Tarkoituksenamme on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Palvelumme kattavat tilintarkastuksen, vero- ja lakipalvelut, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä yritysjärjestelyt. Autamme yritystäsi kasvuun, rakennejärjestelyihin, taloushallintoon, tietojärjestelmiin sekä vero- ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat kaikki asiantuntijamme vaihteen kautta, puh. +358 20 760 3000. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@kpmg.fi . Kaikki yhteystiedot Pohjois-Karjalassa löydät täältä.

Business Joensuu Oy

Kasvata innovatiivisia ideoita, yrityksesi liiketoimintaa tai pääomaa Joensuun seudulla! Business Joensuu tarjoaa palvelut yrityksille, yrittäjille ja sijoittajille. Meiltä saat vankkaa osaamista sekä tietoa verkostoista, olosuhteista ja mahdollisuuksista.

Autamme asiakkaitamme investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. Lisäksi tarjoamme Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluita, joita hyödyntää päivittäin 130 organisaatiota ja 2000 ihmistä.

Liiketoimintaympäristö kehittyy ja tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Niiden hyödyntäminen edellyttää yhteistyötä, rohkeutta ja ammattitaitoa. Ketterimmät ja osaavimmat menestyvät – tieto ja osaaminen lisääntyvät jakamalla.

Tutustu Business Joensuun palveluihin >>
Ota suora yhteys asiantuntijoihimme >>


Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Pielisen Karjalan oma kehittämisyhtiö. Kehitämme seutukuntaa omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme Pielisen Karjalan elinkeinostrategian uudistumis- ja kehittämistavoitteisiin toteuttamalla strategian mukaisia hankkeita. Tarjoamme asiantuntijapalvelua yrityksen eri kehitysvaiheissa sekä uuden yritysidean kypsyttämisessä yritystoiminnaksi. Tutustu PIKESiin.

Löydät asiantuntijat alueellesi täältä.


Kontionloikka Oy

Tarvitsetko neuvontaa, verkostoja ja ratkaisuja yrityksen perustamiseen, kasvuun, rahoitukseen tai investointeihin liittyen? Kontiolahden kunnan tytäryhtiö Kontionloikka Oy palvelee yrityksiä loistavimmalla asenteella! Haluamme kulkea yrityksesi kanssa ja valmentaa teitä toivomaasi suuntaan yrityksenä. Meiltä saat laadukkaat, maksuttomat ja luottamukselliset palvelut yritysneuvontaan ja yrityskehittämiseen!

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.


HR Consulting Oy

henkilöstö on tärkein yrityksen menestyksen tekijä

  • kartoitan osaamisen ja työhyvinvoinnin
  • selvitän kehittämistarpeet
  • laadin kehittämissuunnitelman
  • valitaan sopivin kehittämistoimenpide
  • toteuteaan ja arviodaan vaikutus
  • osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittyminen

Löydä omat vahvuutesi henkilöstökonsultin avulla täältä.


Te-palvelut

Aloittavan yrittäjän palvelut

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnitteletko yritystoiminnan aloittamista? TE-palveluiden sivuilta löydät tietoa starttirahan myöntämisestä sekä yrittäjäkoulutuksista. Myös Yritys-Suomen sivut auttavat uuden yrityksen perustajaa.

Osaavan työvoiman hankinta, osaamisen kehittäminen ja muutostilanteet

TE-toimiston yrityspalvelut auttavat sinua työvoiman hankinnassa.

Työpaikkailmoitus kannattaa laittaa Avoimet paikat -palveluun, minkä lisäksi TE-toimisto voi esitellä työnantajalle sopivia ehdokkaita.

Työttömän henkilön työllistämiseksi on mahdollista saada palkkatukea tietyin ehdoin, myös oppisopimukseen sekä osa-aikatyöhön.

Osaamisen kehittämiseksi voimme myös suunnitella koulutuksia yrityslähtöisesti. TäsmäKoulutustuki on mahdollista myös yksinyrittäjälle.

Muutosturva työnantajan kannalta- TE-palvelut (te-palvelut.fi)

Asiantuntijat apunasi

Puhelinpalvelu, yritys- ja työnantaja-asiakkaat: 029 5043 183

Muut Te-toimiston palvelut löydät täältä.


ELY-keskus

ELY-keskuksesta saa tukea, kun yritys kehittää omaa toimintaansa. ELY-keskus tarjoaa rahoitusta ja palveluja, joiden avulla tähdätään pk-yritysten yritystoiminnan kasvuun ja kansainvälistymiseen, liiketoiminnan ja johtamistaitojen tehostamiseen, teknologian ja innovaatioiden kehittämiseen, henkilöstön ammattitaidon päivittämiseen tai uusien työntekijöiden kouluttamiseen.

Löydät Pohjois-Karjalan kehittämisrahoitusasiantuntijat (Joensuu) täältä >

Pohjois-Karjalan työvoimakoulutuksen asiantuntijat löydät täältä >


KPMG Oy Ab

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Tarkoituksenamme on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Palvelumme kattavat tilintarkastuksen, vero- ja lakipalvelut, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä yritysjärjestelyt. Autamme yritystäsi kasvuun, rakennejärjestelyihin, taloushallintoon, tietojärjestelmiin sekä vero- ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat kaikki asiantuntijamme vaihteen kautta, puh. +358 20 760 3000. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@kpmg.fi . Kaikki yhteystiedot Pohjois-Karjalassa löydät täältä.


Kärki Konsultit Ky

Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.

Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Kärki Konsultit Ky:n omistajanvaihdostuotteet tarjoavat sinulle asiantuntevan ja sujuvan omistajanvaihdosprosessin alusta loppuun. Lue omistajanvaihdospalveluista ja katso yhteystiedot täältä.


Lipertek Oy

Oletko liperiläinen yrittäjä tai oletko perustamassa yritystä Liperiin? Vai etsitkö kenties yrityksellesi hyvää sijaintipaikkaa? Ota reippaasti yhteyttä meihin Lipertekiläisiin. Autamme sinua yritystoiminnan eri vaiheissa eteen tulevissa neuvonta- ja kehittämistarpeissa.

Lipertek Oy on Liperin kunnan omistama kehittämisyhtiö. Tehtäviimme kuuluvat yritysneuvonta, yritysten kehittäminen ja verkostoitumisen edistäminen, seutu- ja aluekehitys, seutumarkkinointi, yritystilojen- ja tonttien rakentaminen, myyminen ja vuokraus.

Yritysneuvoja Jaana Karppanen 050 472 8575, jaana.karppanen@liperi.fi

Elinkeinojohtaja, toimitusjohtaja Mika Hyttinen 0400 134 634, mika.hyttinen@liperi.fi


Lieksan Kehitys Oy LieKe

Lieksan Kehitys Oy LieKe on Lieksan kaupungin omistama alueen kehittämisyhtiö. Yhtiön toiminta painottuu yrityskehittämiseen ja -neuvontaan, toimintaympäristön kehittämiseen sekä aluemarkkinointiin.

Yrittäjille maksuttomat yrityskehittämisen ja -neuvonnan palvelut sisältävät mm. yritysten perustamiseen ja kasvuun, yrityssijoittumiseen, omistajanvaihdokseen sekä yritystiloihin liittyviä palveluita.

Toimintaympäristön kehittämisessä keskitytään yritysten työvoimasaannin turvaamiseen, elinkeinojen kehittämiseen, strategiseen hanketoimintaan, vaikuttamiseen ja tiedottamiseen sekä edunvalvontaan.

Aluemarkkinoinnin kautta lisätään Lieksan tunnettuutta: Lieksa on hyvä paikka asua, yrittää, investoida sekä matkailla.

Joensuun Tilintarkastus Oy

Paikallinen tilintarkastusyhteisö

Yrityksemme, tuttavallisemmin JTT Oy, on paikallinen pohjoiskarjalainen tilintarkastusyhtiö. Toimimme Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymänä tilintarkastusyhteisönä.

JTT Oy hoitaa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksia sekä erilaisten yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien tilintarkastuksia. Lisäksi toteutamme julkishallinnon (mm. seurakunnat) sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksia.

Katso sinulle sopiva yhteyshenkilö tästä.


KPMG Oy Ab

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Tarkoituksenamme on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Palvelumme kattavat tilintarkastuksen, vero- ja lakipalvelut, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä yritysjärjestelyt. Autamme yritystäsi kasvuun, rakennejärjestelyihin, taloushallintoon, tietojärjestelmiin sekä vero- ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat kaikki asiantuntijamme vaihteen kautta, puh. +358 20 760 3000. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@kpmg.fi . Kaikki yhteystiedot Pohjois-Karjalassa löydät täältä.


Konsulttitalo Hartikainen Oy

Ota rohkeasti yhteyttä!

Heikki Hartikainen, KHT, 050 514 2163.

Hanna Hartikainen, toimistosihteeri, 040 574 9779

etunimi.sukunimi@konsulttitalo.fi

Asiantuntevaa apua myös seuraaviin:

  • Yrityksen arvonmääritys
  • Omistajanvaihdokset
  • Yrityskaupat
  • Tilintarkastus
  • Veroneuvonta
  • Yritysjärjestelyt (sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto)

Kärki Konsultit Ky

Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.

Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Katso yhteystiedot täältä.

Joensuun Tilintarkastus Oy

Paikallinen tilintarkastusyhteisö. Yrityksemme, tuttavallisemmin JTT Oy, on paikallinen pohjoiskarjalainen tilintarkastusyhtiö. Toimimme Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymänä tilintarkastusyhteisönä.

JTT Oy hoitaa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksia sekä erilaisten yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien tilintarkastuksia. Lisäksi toteutamme julkishallinnon (mm. seurakunnat) sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksia. Katso sopiva yhteyshenkilö tästä.


KPMG Oy Ab

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Tarkoituksenamme on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Palvelumme kattavat tilintarkastuksen, vero- ja lakipalvelut, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä yritysjärjestelyt. Autamme yritystäsi kasvuun, rakennejärjestelyihin, taloushallintoon, tietojärjestelmiin sekä vero- ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat kaikki asiantuntijamme vaihteen kautta, puh. +358 20 760 3000. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa etunimi.sukunimi@kpmg.fi . Kaikki yhteystiedot Pohjois-Karjalassa löydät täältä.


Konsulttitalo Hartikainen Oy

Yrityskauppa. Onnistunut yrityskauppa edellyttää sekä ostajalta ja myyjältä hyvää perehtyneisyyttä kaikkiin yrityskaupan vaiheisiin. Yrityksen tai sen osan ostajana voi olla joku lähipiiristä tai ulkopuolinen – yksityishenkilö tai yritys. Etsimme yritykselle ostajan ja ostajalle yrityksen. Kaupan kohteena voi olla yrityksen liiketoiminta tai yhtiön osakkeet/yhtiöosuudet. Me autamme sinua selviytymään yrityskaupan taloudellisista ja yhtiöoikeudellisista sekä verolainsäädäntöön liittyvistä seikoista – oletpa ostamassa tai myymässä yritystä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yrityskauppapalvelut:

  • yritysten välittäminen
  • arvonmääritys
  • due diligence
  • kauppakirjat
  • verokonsultointi
  • rahoituskonsultointi
  • yritysrakenteiden konsultointi

JATKIS

Jatkiksen tavoitteena oli edesauttaa ja lisätä yrityskauppojen syntymistä koko maakunnan alueella. Jatkis tarjoaa mm. Asiantuntija-apua, yrityskauppaoppaan sekä webinaaritallenteita eri omistajanvaihdosten aiheista.

Lisätietoa löydät täältä >>


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co henkilökunta palveluksessasi. Löydät oikeat yhteyshenkilöt tästä.


Business Joensuu Oy

Yrityksen omistajanvaihdos on monivaiheinen prosessi, joka sekä myyjän että ostajan kannattaa suunnitella huolellisesti. Siihen on myös varattava riittävästi aikaa. Osuva-omistajanvaihdospalvelu auttaa sekä myyjää että ostajaa omistajanvaihdoksessa – saatamme ostajat ja myyjät yhteen.

Tutustu Osuva-yrityspörssiin >>

Kun yritys vaihtaa omistajaa, tarvitaan myös verotukseen ja juridisiin seikkoihin liittyvää osaamista. Verkostojemme avulla löydät oikeat asiantuntijat avuksesi.

Ota suora yhteys asiantuntijoihimme >>


Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES 

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Pielisen Karjalan oma kehittämisyhtiö. Kehitämme seutukuntaa omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme Pielisen Karjalan elinkeinostrategian uudistumis- ja kehittämistavoitteisiin toteuttamalla strategian mukaisia hankkeita. Tarjoamme asiantuntijapalvelua yrityksen eri kehitysvaiheissa sekä uuden yritysidean kypsyttämisessä yritystoiminnaksi. Tutustu PIKESiin.

Löydät asiantuntijat alueellesi täältä.


Lieksan Kehitys Oy LieKe

Lieksan Kehitys Oy LieKe on Lieksan kaupungin omistama alueen kehittämisyhtiö. Yhtiön toiminta painottuu yrityskehittämiseen ja -neuvontaan, toimintaympäristön kehittämiseen sekä aluemarkkinointiin.

Yrittäjille maksuttomat yrityskehittämisen ja -neuvonnan palvelut sisältävät mm. yritysten perustamiseen ja kasvuun, yrityssijoittumiseen, omistajanvaihdokseen sekä yritystiloihin liittyviä palveluita.

Toimintaympäristön kehittämisessä keskitytään yritysten työvoimasaannin turvaamiseen, elinkeinojen kehittämiseen, strategiseen hanketoimintaan, vaikuttamiseen ja tiedottamiseen sekä edunvalvontaan.

Aluemarkkinoinnin kautta lisätään Lieksan tunnettuutta: Lieksa on hyvä paikka asua, yrittää, investoida sekä matkailla.

Lisätietoja ja yhteystiedot: www.lieksankehitys.fi


Kontionloikka Oy

Tarvitsetko neuvontaa, verkostoja ja ratkaisuja yrityksen perustamiseen, kasvuun, rahoitukseen tai investointeihin liittyen? Kontiolahden kunnan tytäryhtiö Kontionloikka Oy palvelee yrityksiä loistavimmalla asenteella! Haluamme kulkea yrityksesi kanssa ja valmentaa teitä toivomaasi suuntaan yrityksenä. Meiltä saat laadukkaat, maksuttomat ja luottamukselliset palvelut yritysneuvontaan ja yrityskehittämiseen!

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.


Sunprofile Oy

Yhteystiedot: Jyrki Koukkari, toimitusjohtaja ja yrittäjä, insinööri, 0400 700 150, jyrki.koukkari (at) sunprofile.fi // Sunprofilen muut tiedot löydät täältä.

Sunprofilen osaamisalaan kuuluvat:

  • Arvonmääritykset
  • Budjetointi ja tulossuunnittelu
  • Henkilöstön koulutus
  • Laadun kehittäminen
  • Liiketoiminnan kehittäminen
  • Markkinointi, myynti
  • Omistajanvaihdokset
  • Projektineuvonta
  • Riskien hallinta
  • Toimialakonsultointi
  • Tuotekehitys
  • Yrityksen perustaminen
  • Yrityskaupat
  • Yrityksen rahoituspalvelut
  • Yritysneuvonta

Asianajotoimisto Simonen & Savolainen

Olemme Joensuussa yli 20 vuotta toiminut asianajotoimisto. Henkilöstömme vankka kokemus ja jatkuva kouluttautuminen takaavat, että kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan palvelun eri oikeudenaloilta. Palvelemme Teitä luottamuksella ja hyvää asianajajatapaa noudattaen.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Asiantuntijat löydät suoraan täältä.


Konsulttitalo Hartikainen Oy

Yrityskauppa. Onnistunut yrityskauppa edellyttää sekä ostajalta ja myyjältä hyvää perehtyneisyyttä kaikkiin yrityskaupan vaiheisiin. Yrityksen tai sen osan ostajana voi olla joku lähipiiristä tai ulkopuolinen – yksityishenkilö tai yritys. Etsimme yritykselle ostajan ja ostajalle yrityksen. Kaupan kohteena voi olla yrityksen liiketoiminta tai yhtiön osakkeet/yhtiöosuudet. Me autamme sinua selviytymään yrityskaupan taloudellisista ja yhtiöoikeudellisista sekä verolainsäädäntöön liittyvistä seikoista – oletpa ostamassa tai myymässä yritystä. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yrityskauppapalvelut:

  • yritysten välittäminen
  • arvonmääritys
  • due diligence
  • kauppakirjat
  • verokonsultointi
  • rahoituskonsultointi
  • yritysrakenteiden konsultointi

Kärki Konsultit Ky

Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.

Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset.

Kärki Konsultit Ky:n omistajanvaihdostuotteet tarjoavat sinulle asiantuntevan ja sujuvan omistajanvaihdosprosessin alusta loppuun. Lue omistajanvaihdospalveluista ja katso yhteystiedot täältä.

Nordea

Ensiluokkaiset palvelut käytössäsi. Jos vakavaraisuus, turvallisuus, yhteiskuntavastuu ja erinomaiset palvelut ovat sinulle tärkeitä, Nordea on pankkisi.

Kaikki yritysten pankkipalvelut löydät täältä.

Paikallisesti sinua palvelevat:

Jaana Konttinen, pankinjohtaja, Nordea Pankki Oyj, 0207 247 046, jaana.konttinen (at) nordea.fi

Omistajanvaihdokset
Yrityksen perustaminen
Yrityskaupat
Yrityksen rahoituspalvelut

Fennian vakuutuspalvelut

Fennian vakuutusasiantuntijat palveluksessasi.

Löydät Joensuun henkilökunnan yhteystiedot tämän linkin kautta.


Nordea

Ensiluokkaiset palvelut käytössäsi. Jos vakavaraisuus, turvallisuus, yhteiskuntavastuu ja erinomaiset palvelut ovat sinulle tärkeitä, Nordea on pankkisi.

Kaikki yritysten pankkipalvelut löydät täältä.

Paikallisesti sinua palvelevat:

Jaana Konttinen, pankinjohtaja, Nordea Pankki Oyj, 0207 247 046, jaana.konttinen(at)nordea.fi

Omistajanvaihdokset
Yrityksen perustaminen
Yrityskaupat
Yrityksen rahoituspalvelut

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Asianajotoimisto Kontturi & Co henkilökunta sekä asiantuntijat löydät täältä.


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy henkilökunta palveluksessasi. Löydät oikeat yhteyshenkilöt tästä.

 

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy PKS

Yrittäjän apuna sähköasioissa.

Tomi Turunen
myyntipäällikkö
050 555 9267
Tomi.Turunen(at)pks.fi

  • Yritysten sähkösopimukset
  • Sähkömarkkinoiden tuntemus
  • Vihreä sähkö

yritysasiakkaiden suora linkki >>