Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Seudulliset yrityspalvelut

 

Business Joensuu Oy

Autamme asiakkaitamme investoinneissa ja sijoittumisessa Joensuun alueelle, yritysten käynnistämisessä, kasvussa ja kansainvälistymisessä. 

Business Joensuun henkilökunnan ja neuvontapalveluiden yhteystiedot löytyvät täältä.

 


Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Pielisen Karjalan oma kehittämisyhtiö.Kehitämme seutukuntaa omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. Vastaamme Pielisen Karjalan elinkeinostrategian uudistumis- ja kehittämistavoitteisiin toteuttamalla strategian mukaisia hankkeita. Tarjoamme asiantuntijapalvelua yrityksen eri kehitysvaiheissa sekä uuden yritysidean kypsyttämisessä yritystoiminnaksi. Tutustu PIKESiin.

Löydät asiantuntijat alueellesi täältä.

 


Keski-Karjalan Kehitysyhtiö KETI Oy

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy KETI on Keski-Karjalan kuntien omistama elinkeinoyhtiö. KETIn tehtävät painottuvat erityisesti yritysneuvontaan, kehittämishankkeiden toteutukseen sekä seudun markkinointiin.

Keski-Karjala on noin 18 000 asukkaan seutukunta, johon kuuluvat Kiteen kaupunki sekä Rääkkylän ja Tohmajärven kunnat (Kesälahti ja Kitee yhdistyivät 1.1.2013). Sijaitsemme Pohjois-Karjalan "etelässä" hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Perusneuvontamme on yrityksille ilmaista. Kehittämishankkeet palvelevat oman toimialansa yrityksiä. Tutustu parhaillaan käynnissä oleviin hankkeisiimme ja niiden palveluihin!

Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.

 


Lieksan Kehitys Oy LieKe

Lieksan Kehitys Oy LieKe on Lieksan kaupungin omistama alueen kehittämisyhtiö. Yhtiön toiminta painottuu yrityskehittämiseen ja -neuvontaan, toimintaympäristön kehittämiseen sekä aluemarkkinointiin. 

Yrittäjille maksuttomat yrityskehittämisen ja -neuvonnan palvelut sisältävät mm. yritysten perustamiseen ja kasvuun, yrityssijoittumiseen, omistajanvaihdokseen sekä yritystiloihin liittyviä palveluita.  

Toimintaympäristön kehittämisessä keskitytään yritysten työvoimasaannin turvaamiseen, elinkeinojen kehittämiseen, strategiseen hanketoimintaan, vaikuttamiseen ja tiedottamiseen sekä edunvalvontaan. 

Aluemarkkinoinnin kautta lisätään Lieksan tunnettuutta: Lieksa on hyvä paikka asua, yrittää, investoida sekä matkailla. 

Lisätietoja ja yhteystiedot: www.lieksankehitys.fi


Lipertek Oy

Oletko liperiläinen yrittäjä tai oletko perustamassa yritystä Liperiin? Vai etsitkö kenties yrityksellesi hyvää sijaintipaikkaa? Ota reippaasti yhteyttä meihin Lipertekiläisiin. Autamme sinua yritystoiminnan eri vaiheissa eteen tulevissa neuvonta- ja kehittämistarpeissa.

Lipertek Oy on Liperin kunnan omistama kehittämisyhtiö. Tehtäviimme kuuluvat yritysneuvonta, yritysten kehittäminen ja verkostoitumisen edistäminen, seutu- ja aluekehitys, seutumarkkinointi, yritystilojen- ja tonttien rakentaminen, myyminen ja vuokraus.

Yritysneuvoja Jaana Karppanen 050 472 8575,

Elinkeinojohtaja, toimitusjohtaja  Mika Hyttinen 0400 134 634,