Etsi

Yrittäjäperheiden teatteri-ilta: Adalmiinan Helmi

Yrittäjäperheiden teatteri-ilta: Adalmiinan Helmi

Aika

23.5.2019 | 18:00 - 20:00

Paikka

Joensuun kaupunginteatteri
Vapaa-aika

Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja OP Pohjois-Karjala järjestävät teatteri-illan yrittäjäperheille

Kevään uusi lastennäytelmä Adalmiinan helmi on tarina prinsessasta, jolla on superpaljon ja yllin kyllin kaikkea.

Pieni Adalmiina syntyy onnellisten tähtien alle. Hänellä on haltijakummeja ja rakastavat vanhemmat, jotka sattuvat vielä olemaan suuren valtakunnan kuningaspari. Adalmiina on siis ihan oikea prinsessa. Ja aivan kun siinä ei olisi jo tarpeeksi, saa Adalmiina haltijakummiltaan kastelahjaksi helmen, jonka taikavoimat tuovat hänelle säkenöivää kauneutta, määrättömästi rikkautta ja hyvin, hyvin terävän pään.

Kaiken vallan ja loiston keskellä kasvanut hemmoteltu prinsessa kuitenkin tuntee itsensä tylsistyneeksi ja yksinäiseksi. Niinpä hän päättää karata kotoaan seikkailulle suureen metsään. Mitä sitten tapahtuu…? Sen saat nähdä ja kuulla lumoavassa näytelmässä, joka tuo Topeliuksen rakastetun satuklassikon tähän päivään Anna Krogeruksen raikkaana käsikirjoituksena.

Adalmiinan helmi loihtii näyttämölle rikasta sadun taikaa ja huumoria sekä tunnistettavia pohdintoja rajojen asettamisesta ja siitä, mikä elämässä on lopulta kaikkein tärkeintä.

Tule ja tuo koko perheesi tähän ihastuttavaan teatteri-iltaan. Tapahtuma on ilmainen! Pääsylippusi tähän tapahtumaan on voimassa oleva jäsenkorttisi.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ennakkoilmoittautumiset 15.5.2019 mennessä täällä tai sähköpostilla