Etsi

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen - Yrittäjä varmista hyvinvointisi

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen - Yrittäjä varmista hyvinvointisi

Aika

13.5.2019 | 17:00 - 18:00

Paikka

Ravintola Forum, Joensuun Tiedepuisto, rak 4 B

Hinta

99 e
Hyvinvointi

Mittaa, näe tulokset, voi paremmin

Pohjois-Karjalan Yrittäjät järjestää yhteistyössä LähiTapiola Idän ja Axon Life Oy:n kanssa puoli vuotta kestävän hyvinvointivalmennuksen, jossa osallistujat pääsevät tarkastelemaan oman kehon toimintaa.

Kartoitukseen käytetään Firstbeat Hyvinvointianalyysia, joka auttaa tunnistamaan oman hyvinvoinnin tilan sekä siihen liittyvät ristitekijät kokonaisvaltaisesti. Ohjelman tavoitteena on löytää jokaiselle osallistujalla motivoivat toimintakykyä tukevat tavoitteet ja työkalut niiden toteuttamiseksi.

Firstbeat kertoo:
kuormitus- ja stressitekijöistä
palautumisen riittävyydestä
unen laadusta
liikunnan vaikutuksesta
 
Tärkeät päivämäärät:
ma 13.5. klo 17.00 – 18 Aloitus, hyvinvointiohjelman sisällön esittely, tavoitteet ja toimintatavat sekä mittareiden jako (Firstbeat mittaus kotona kolme vuorokautta)
to 6.6. klo 17.00 - 19 Ryhmäpalaute Hyvinvointianalyysistä ja Luento
 
Muut tapaamiskerrat ja luennot
7.8., 5.9. ja 2.10.2019 klo 17.00
Ke 6.11. klo 17.00 Ryhmäyhteenveto ja projektin päättäminen

Kahvitarjoilu klo 16.45.

Ohjelman aikana osallistujille järjestetään kuukausittainen ohjattu hyvinvointituokio, joita on ohjelman aikana viisi. Hyvinvointituokioiden tarkoituksena on jakaa vinkkejä ja tietoa yhteisesti.

Osallistumismaksu koko ajalle on vain 99 euroa/jäsenyrittäjä. (Saat koko valmennuskokonaisuuden yhden Hyvinvointianalyysi-mittauskerran hinnalla) Huom. Ilmoittautumisjärjestelmä ei voi muodostaa laskua, jonka vuoksi ilmoittautumislomakkeen yllä lukee virheellisesti "ilmainen". Laskutus hoidetaan jälkeenpäin.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 30.4.2019 mennessä täällä tai sähköpostilla , muista mainita allergiat tai eritysruokavaliot.

Mitä on Firstbeat?

Firstbeat hyvinvointianalyysin kesto on kolmen vuorokautta. Hyvinvointianalyysissä mitataan ja analysoidaan sydämen syketietoa, jonka perusteella nähdään rasituksen (fyysinen ja henkinen) ja palautumisen suhde. Analyysin kautta saadaan tietoa myös unen määrästä ja laadusta sekä liikunnan tehosta ja vaikuttavuudesta. Tämän avulla saadaan tietoa kehon fysiologisista reaktioista ja opitaan, mikä on omalle hyvinvoinnille tärkeää. Analyysin kautta nähdään millainen on työn ja vapaa-ajan kokonaiskuormituksen suhde. Analyysin avulla voidaan tunnistaa merkkejä uupumuksesta ja ylikuormituksesta.