Etsi

Nurmeksen Jatkis-klinikka: Yritys myyntikuntoon!

Nurmeksen Jatkis-klinikka: Yritys myyntikuntoon!

Aika

21.5.2019 | 13:00 - 18:00

Paikka

Hyvärilä
KoulutusYrittäjänä tiedät, että tuotteet ja palvelut tulee tuotteistaa, että niitä voidaan markkinoita ja myydä. Myöskään yritys itse ei poikkea myyntikohteena tuotteista tai palvelusta. Kysyntää on heräteltävä ja siksi liiketoiminnan tulee näyttää kiinnostavalta ja houkuttelevalta. Tähän vastaa Yritys myyntikuntoon! -tilaisuus.

Aika: Tiistaina 21.5. klo 13-18
Paikka:
Hyvärilä, Lomatie 12, Nurmes

Tilaisuudessa pääset keskustelemaan kahden kesken eri asiantuntijoiden kanssa ja ennen sitä kuulet lisää Jatkis-hankkeesta, joka on mukana valmistelemassa yrityksesi kauppaamista. Tilaisuuden anti on laaja ja antaa monia ajatuksia yrityksen myyntiä ajatellen.

Ohjelma:

Tilaisuus alkaa yhteisellä, Jatkis-hankkeen kuulemisella. Jatkis esittelee yrityksille annettavat palvelut ja motivoi aloittamaan yrityskauppaan valmistautumisen ajoissa, mieluummin jo muutama vuotta ennen.Ilmoittaudu mukaan, niin pääset yhteisen tilaisuuden jälkeen keskustelemaan eri asiantuntijoiden kanssa kahden kesken monista kiinnostavista asioista; verotuksesta, rahoituksesta, yrityksen hinnoittelusta, kehittämisen resursseista, yrityksen tuotteistamisesta ja niistä asioista, jotka yrityksessä tulee olla kunnossa ennen myyntiprosessiin hyppäämistä. Mukana on 3 – 5 eri asiantuntijaa, ja keskusteluaikaa on varattu 30 – 40 minuuttia per asiantuntija.

Hankkeeseen sekä tilaisuuteen osallistuminen on maksutonta. Yhteydenotot: Ilmoittautuminen Nurmeksen tilaisuuteen 17.5.2019 mennessä tai puh. 0400 905 829.