Etsi

Match! Modernin markkinoinnin tehoilta

Match! Modernin markkinoinnin tehoilta

Aika

3.9.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Carelia-sali
Koulutus


Valtteri Lindholm ja Hatsolo Hattunen tähdittävät Match!-seminaaria

Modernin markkinoinnin tehoilta kokoaa yhteen yrittäjät, opiskelijat ja myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset!

Match!-seminaari palaa vahvempana kuin koskaan! Viime syksynä loppuunmyyty ilmaistapahtuma järjestetään nyt suuren maailman tyyliin Itä-Suomen yliopiston Carelia-salissa ja puhujakaarti on vähintään viime vuoden tasoa. Rustaa siis kalenteriin nyt ja heti, että tiistai-ilta 3. syyskuuta on buukattu.

Seminaarin teemana on tällä kertaa ROHKEUS isolla R:llä ja siitä puhuvat kokemuksen syvällä rintaäänellä Varustelekan perustaja ja armoton totuuden torvi Valtteri Lindholm, tanssitaituri ja motivaattori Johannes “Hatsolo” Hattunen sekä paikallinen tähtemme Puhdas Ilo -yrittäjä Suvi Toivola.

Seminaarin päättää paneelikeskustelu, jota isännöi Arttu Käyhkö Rookie Communications Oy:stä. Halkipoikkipinoon-paneloimassa on keynote-puhujien lisäksi Pohjois-Karjalan Sähkön myyntipäällikkö Lotta Lilja.

 

ÄÄNESSÄ OVAT:

(Verbaalista) rautaa rajalle!

Varusteleka on legenda jo eläessään - ja niin on myös sen perustaja Valtteri Lindholm.
21-vuotiaana suomen kielen opiskelijana armeijan ylijäämävarusteita myyneen Varustelekan sivubusineksenaan käyntiin polkaissut Lindholm on ikuinen rääväsuu, eikä ujostele sanoa, mitä mieltä on hän on tämän päivän markkinoinnista.
On Valtterilla sanoilleen kaikupohjaakin, lainatulla 1.000 eurolla perustettu Varusteleka teki nimittäin viime vuonna 12,6 miljoonan liikevaihdon. Samalla vuodet ovat koulineet Valtterista somemarkkinoinnin asiantuntijan, joka ei myöskään oppejaan panttaa.
Varoitus: Valtterin puheenvuoro saattaa sisältää voimasanoja - mutta huomattavan paljon enemmän se sisältää rautaista asiaa.   
Enemmän Valtterista (plus erinomaisia blogeja): www.valtterilindholm.fi

Varmistin pois!

Johannes “Hatsolo” Hattusen esiintymiset ihastuttavat, naurattavat ja itkettävät. Tai näin ainakin väittävät ne, jotka Hatsolon ovat livenä nähneet.
Tanssitaiturina alun perin kannuksensa hankkinut Hatsolo on luonut uraa muun muassa puhujana, kirjailijana, sarjayrittäjänä ja työhyvinvointivalmentajana.
Puhujana hän on yksi valtakunnan kuumimmista nimistä juuri nyt - ja kuinka iloisia olemmekaan, että saimme kiinnitettyä miehen Matchiin!
Hatsoloon voit tutustua paremmin täällä: www.hatsolo.fi

Järjen ääni - mikä se on?

Puhdas Ilo -yrityksen toimitusjohtaja ja yrittäjä Suvi Toivola tietää, miltä tuntuu tehdä valintoja, jotka sotivat omaakin järkeä vastaan - puhumattakaan muiden ihmisten näkemyksistä.
Hyppy konttorirotan sermeillä kehystetystä häkistä yrittäjän, työnantajan ja johtajan jatkuvaan epävarmuuteen on vaatinut inhorealistista itsetutkiskelua ja kykyä muuttua niin, että “on meinanneet välillä saumat ratketa” - kuten Suvi itse asian muotoilee. 
Tule kuuntelemaan Suvin tarina - saat siitä ihan varmasti ajateltavaa.
 
 
Ilmoittaudu mukaan 2.9. mennessä täältä >>
 
 
 

SPONSORED BY: Elisa, Lindström, Riveria, Business Joensuu, Rookie Communications Oy, EFG, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, BrändPa, UEF ja PKS