Etsi

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen, Joensuu

Elämänturvaa yrittäjän jaksamiseen, Joensuu

Aika

2.1.2020 | 17:00

Paikka

Pohjois-Karjalan Yrittäjien kokoustila, Tiedepuisto, rak. 3A, 4.krs
Hyvinvointi

Tämän kurssin tavoitteena on auttaa sinua yrittäjä jaksamaan paremmin sekä arjessa että työssä. Kurssi antaa uusia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun. Kyseenalaistaa ajattelua ja toimintamalleja. Verkostoidut toisten yrittäjien kanssa ja opit näkemään asioita toisella tavalla.

Kurssi on tarkoitettu niille yrittäjille, jotka kokevat joskus voimattomuutta ja ahdistusta yrittäjänä olemisesta. Toisin sanoen meille kaikille. Ainoa edellytys on yrittäjyys ja usko siihen, että hyödyt asioiden läpikäymisestä ryhmämuotoisesti.

Sitoutuminen:

Osallistujan tulee sitoutua tapaamisiin. Jokaisen osallistujan panos on tärkeä parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

Tapaamisissa on:

Alustukset, keskustelu, harjoitteet, ei missään tapauksessa diaesityksiä tai valmiiksi pureskeltua luentoa. Jokainen ryhmä tekee tapaamiset omanlaisikseen.

Jaksotus:

Viisi kahden tunnin tapaamista kahden viikon välein ja yksi tapaaminen noin kahden kuukauden kuluttua.

Tapaamiskerrat: aloitus torstaina 2.1., muut tapaamiset torstaisin 16.1., 30.1., 13.2., 27.2. ja viimeinen aika sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Kaikki alkaen klo 17.00 ja 2 h/kerta.

Kouluttajana psykiatriaan erikoistunut sairaanhoitaja Hannu Urjanheimo. Hannulla on alalta työkokemusta yli 30 vuotta, hän toimii työnohjaajana ja yrittäjänä.

Kurssi on ilmainen ja tarkoitettu Pohjois-Karjalan Yrittäjien yrittäjäjäsenille. Osallistujan on sitouduttava tulemaan tapaamisiin ja mukaan mahtuu ensimmäiset 10 henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan täältä >> tai  tai p. 050 471 5778

 

 

Lisätietoja:
Hannu Urjanheimo
p. 050 588 6141