Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Etsi

Stand Up -ilta

Stand Up -ilta

Aika

28.2.2020 | 19:30

Paikka

Joensuu, Teatteriklubi
Nuoret Yrittäjät

Tammikuun kuntokuuri oli hyvä alku, mutta nyt on aika viedä vatsalihastreenit uudelle tasolle – nimittäin nauramalla oikein urakalla Stand Up -illassa!

Tapahtuman järjestää Pohjois-Karjalan Nuoret Yrittäjät ja se on tarkoitettu nuorille ja nuorenmielisille yrittäjille, opiskelijoille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille!

Aika: Perjantai 28.2. klo 19.30
Paikka: Teatteriklubi (Joensuun Teatteriravintolan alakerta) Rantakatu 20, 80100 Joensuu

Teatteriklubin lavalla nähdään illan aikana kourallinen salskeita koomikoita ja kenties joku rohkea yrittäjäkin, eikä tämä lysti maksa mitään. Tule siis rentoutumaan ja hihittelemään keskivartalo kuntoon!

Ennen koomikkoveijareiden lavalle nousua sinulla on oiva tilaisuus harjoitella pitchausta yrittäjäkollegoiden edessä ja hioa myyntipuhe timanttiseksi tositilannetta varten! Tarjolla on kolme kappaletta kolmen minuutin pitchausvuoroja. Varaa vuorosi sähköpostitse, .

Mitäkö on pitchaus?

Pitchaus on tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtien lyhyttä ja tiivistä esittelemistä myyntipuheen tai presentaation muodossa. Kyseessä on siis tarpeellinen taito yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Eikä huulta tarvitse tälläkään kertaa heittää kuivin suin. Klubin baarissa totta kai teemaan sopivat juomat ja special-hintoja.

Illan koomikot:

(Kuva: Aleksi Kallioja)

Janne Hyttinen

Jos Leonardo DiCaprio, Imatran murre ja maailman suloisin koiranpentu sekoitettaisiin, olisi tulos Janne Hyttinen. Janne on jokaisen mummon lempparipoika. Polttopuiden tekoon vaarin kanssa hänestä ei ole.Mäkihyppääjän fysiikasta huolimatta Janne pitää itseään jalat maassa -tyyppinä. Paitsi jos navakka tuuli yllättää.

Jari Eskelinen

Lieksalaisen Jari Eskelisen esitys on kuten hänen kävelynsä – vauhti ei päätä huimaa, mutta eteenpäin mennään ja matkan aikana naurattaa.

Jyri Tumanoff

Tämä Joensuulainen taskuraketti on kuin komiikan alakoukku, jonka huomiot arjesta tärähtävät mukavasti leukaperiin ja saavat koko kropan hytkymään.

(Kuva: Miika Storm)

Matti Paalanen

Matti kuulostaa juuri siltä miltä näyttää. Kiusallisen luonteen ja nokkelan ajattelun alta keikan aikana kuoriutuu kuitenkin vain ihminen.

 

Tapahtuma on K18.

Tapahtuma on maksuton, mutta rajallisen paikkamäärän vuoksi (50 paikkaa) kannattaa toimia nopeasti! Ilmoittaudu tästä linkistä >> tai tai p. 050 471 5778. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Illan mahdollistaa Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja Fennia!

Tervetuloa!