Etsi

Emergency banner

Jatkis-webinaarien paluu: Webinaarit yrityskaupoista 2

Jatkis-webinaarien paluu: Webinaarit yrityskaupoista 2

Aika

25.3.2020 | 8:30 - 10.6.2020 | 8:30

Paikka

Etäkoulutus Jatkiksen toimistolta
Etäkoulutus

Suureen kysyntään ja toiveisiinne on vastattu - yrityskauppawebinaarit tekevät comebackin uusin, mielenkiintoisin aihein!

Jälleen sinulla on mahtava tilaisuus tutustua omistajanvaihdoksien syövereihin aamun jumpassa, hampaita pestessäsi tai vaikka kahvia keittäessäsi. Webinaarit yrityskaupoista järjestetään joka kuukausi maaliskuusta kesäkuuhun sekä ne ovat totuttuun tapaan maksuttomia.

Kevään Webinaarit yrityskaupoista 2 -sarjan lähetyksissä saat vinkkejä moniin eri tilanteisiin yrityskaupoilla. Joskus tarve myydä yritys tulee yllättäen, mitä olisi hyvä olla mietittynä etukäteen? Sukupolven vaihdoksen voi toteuttaa monin eri tavoin, millä tavalla meidän yrityksessä voitaisiin toimia? Kauppaneuvotteluissa on tärkeää saavuttaa avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri osapuolten kesken, miten voit asiaan valmistautua parhaiten? Missä vaiheessa kannattaa avata keskustelu kauppahinnasta, miten pohjustan asiaa ja olisiko hyvä pohtia perustelut pyynnölle tai tarjoukselle etukäteen?

Kun osallistut kaikkiin webinaareihin, saat parhaimman mahdollisen kokonaiskuvan prosessista. Voit myös tulla mukaan yksittäisille tunneille. Asiantuntijat ovat miettineet mielenkiintoisia yllätyksiä webinaareihin, tule seuraamaan niitä aamuisin kevään aikana.

Webinaarien aikataulut ja teemat. Lähetysten kesto n. tunti:

1. Webinaari: Yllättävä yrityskauppa - ke 25.3. klo 8.30
2. Webinaari: Sukupolvenvaihdos - ke 29.4. klo 8.30
3. Webinaari: Ilmapiiri ja luottamus - ke 20.5. klo 8.30
4. Webinaari: Kauppahintaneuvottelu - ke 3.6. klo 8.30

Webinaareissa korostamme vuorovaikutteisuutta, kommenttikenttä on käytössänne kysymyksiä sekä ajatusten vaihtoa varten. Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan webinaariin etukäteen tämän linkin kautta, sähköpostitse tai p. 050 448 8468.

Linkit webinaareihin toimitetaan sähköpostitse osallistujille. Webinaarit järjestää Asianajotoimisto Teräskulma Oy sekä Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy.