Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjien Uniseminaari

Yrittäjien Uniseminaari

Aika

20.10.2020 | 18:00 - 19:30

Paikka

Teams-etäyhteys
Etäkoulutus

Aivojen toiminta, autonominen hermosto ja uni

Yrittäjien Uniseminaari ti 20.10. klo 18 – 19.30

Uni on ihmisen aivotoiminnan tila, jossa tietoinen yhteys olemassaoloon on poikki. Unen aikana elimistö elpyy ja lepää, vain aivot työskentelevät. Aivot käsittelevät päivän tapahtumia ja lataavat omia energiavarastojaan.

Kukaan meistä ei jaksa ilman unta, ja huono uni muodostaa vakavan ongelman koko terveydelle. Nukahtamisvaikeus, yöllinen toistuva heräily ja liian varhainen aamuherääminen ovat kaikki unettomuuden muotoja. Unen häiriöitä ovat muiden muassa parasomniat eli yölliset kauhukohtaukset, painajaiset ja unissakävely. Unta häiritsevät myös bruksismi eli hampaiden narskuttelu, uniapnea, jonka oirekuvana ovat kuorsaus ja suuhengitys, sekä levottomat jalat -oireyhtymä. Näistä ei kuitenkaan tarvitse kärsiä, apua on olemassa!

Professori Markku Partinen on neurologi ja hänellä on unilääketieteen erityispätevyys. Partinen on suomalaisen unilääketieteen edelläkävijä ja kansainvälisesti arvostettu asiantuntija. Hän on tutkinut ja hoitanut unihäiriöpotilaita yli 35 vuoden ajan ja on uniapnean, kuorsaustutkimuksen sekä narkolepsiatutkimuksen uranuurtaja ja kehittäjä. Partinen toimii Helsingin uniklinikan tutkimusjohtajana.

Partinen antaa seminaarissa neuvoja ja ohjeita, joihin jokainen voi turvautua oma-aloitteisesti korjatakseen unettomuuttaan tai parantaakseen unensa laatua. Uni on avain terveyteen ja hyvään elämään.

Lisäksi kuullaan yhteistyökumppanimme Elisan puheenvuoro. Sauli Vähä-Savo tuo esille käytännön ratkaisuja ja esittelee, miten päästä liikkeelle älykellojen avulla. 

Vähä-Savolla on taustalla lääketieteellisen teknologian opintoja sekä rehti kiinnostus wearable tech- tuotteisiin. Hän on myös kirjoittanut arvosteluja älykelloista. Kuulemme myös älykellomarkkinoista ja vaihtoehtoja käytännön kautta. 

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 18.10. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä ohjeet Teamsiin liittymiseen. Et tarvitse erillistä ohjelmaa.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

tai , p. 050 471 5778

 

Yhteistyössä
Elisa Oyj
Kuntokeskus Energy Oy