Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Y-päiväkahvit Nurmeksessa: Korkeakoulupalvelut Itä-Suomessa

Y-päiväkahvit Nurmeksessa: Korkeakoulupalvelut Itä-Suomessa

Aika

1.12.2020 | 13:00 - 15:00

Paikka

Ystävän Pysäkki

Tapahtuma on peruttu vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Korvaava, samansisältöinen, etätilaisuus pidetään ti 1.12. klo 9-10:30.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä > 


Miten yritykset voisivat hyötyä oppilaitosten osaamisesta ja tietopohjasta nykyistä enemmän? Mitä oppilaitoksilla on tarjota yrityksille, ja miten osaamista ja laiteinfraa voidaan hyödyntää yritysten liiketoiminnassa ja tuotekehityksessä niin, että se lisää kilpailukykyä ja innovaatioaktiivisuutta?

Y-aamukahveilla luodaan osallistujalle selkeä käsitys siitä, mitä Karelia-ammattikorkeakoululla on tarjota yrityksille Pohjois-Karjalassa, ja miten osaamista ja esimerkiksi laiteinfraa voidaan hyödyntää yritysten liiketoiminnassa ja tuotekehityksessä. Tavoitteena on löytää uusia yhteistyön muotoja.

Tilaisuus on vuorovaikutteinen ja maksuton.

Tilaisuuden avaus - Pohjois-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja Merja Blomberg

Ohjelma

  • Opetuksen ja työelämän integraatio: opinnäytetyöt, harjoittelut, tki-toiminta, labrat mm. opiskelijatoihin.fi -sivusto, Timo Pakarinen ja Anneli Muona
  • Jatkuva oppiminen, osaamisen kehittäminen: DigiGrow -case, Abloy -case, Esimiestyö ja johtaminen arjen työssä -case, yritysten koulutustarpeet, Harri Mikkonen
  • Tutkimus-kehitys ja innovaatioyhteistyö: Lean, Tulevaisuuden työ, Marika Turkia
  • Verkostoituminen, Asko Puhakka

Yrittäjäjärjestön hankkeet ja tilaisuuden päätös - Merja Blomberg

 

Tarjoilujen vuoksi ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.11.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä  Pohjois-Karjalan Yrittäjien ja Karelia ammattikorkeakoulun YRIKE – Yritysyhteistyön kehittäminen kasvualoilla -hankeen kanssa.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

 

Teknisissä ongelmissa auttaa , p. 050 471 5778