Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suunnitelmallinen sisällöntuotanto sosiaalisessa mediassa

Suunnitelmallinen sisällöntuotanto sosiaalisessa mediassa

Aika

22.10.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+ alv 24 %)
Etäkoulutus

Koulutus siirtyy tammikuulle 2022. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.


Liiketoiminnan tavoitteista johdettu sosiaalisen median sisältöstrategia sekä kohderyhmien tehokas tavoittaminen sisällöillä ovat onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilareita. Tässä koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen median strategianperusteita ja mm. sitä, millaisia tavoitteita tuotetuille sisällöille voidaan asettaa. Tärkeitä kysymyksiä ovat mm. miten sisältö edistää liiketoimintaamme ja mitä haluamme saavuttaa sisällöillämme?

Koulutuksessa korostetaan kohderyhmätuntemuksen tärkeyttä ja pyritään vastaamaan kysymyksiin: Kuka kuluttaa sisältöämme ja kenen sitä tulisi kuluttaa? Mitä lisäarvoa tuottamamme sisältö tuo vastaanottajalle?

Koulutus antaa eväät luoda omalle yritykselle sisällöntuotantotyötä helpottavia sisältöjä. Koulutuksen aikana saadaan konkreettisia oppeja toimivaksi todetun sisältösuunnitelman rakentamiseen. Sisällön tehokas jakelu kohderyhmille on yhtä tärkeää kuin vaikuttavat sisällöt. Koulutuksessa havainnollistetaan konkreettisesti, miksi kanavasuunnitelma kannattaa ja miten sellainen voidaan luoda omalle organisaatiolle.

Koulutuksen sisältöä

  • Sisältöstrategian ja onnistuneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit
  • Sisältöjen tavoitteet ja kohderyhmäajattelu
  • Sisällöntuotantoa helpottavat sisältökonseptit
  • Kanavasuunnittelu

Kouluttaja Strategist Heli Annala, LM Someco Oy

Heli Annala on kokenut monimediamarkkinoija ja sosiaalisen median ammattilainen. Hän työskentelee strategina LM Somecossa. Helin sydän sykkii strategialle, sisällöille ja sosiaaliselle myynnille. Hän kouluttaakin mielellään henkilöbrändäyksestä, työnantajamielikuvasta ja sosiaalisen median mahdollisuuksista osana markkinointimixiä.

Helillä on takana pitkä ura tv-alalta, joten liikkuvan kuvan sisällöt, luovat toteutukset ja monimediaisuus ovat hänen erikoisalaansa. Strategisen sisältömarkkinoinnin, laadukkaan sisällöntuotannon ja digitaalisen vuorovaikutuksen avulla yrityksillä on mahdollisuus kehittää brändimielikuvaansa, jättää muistijälki ja erottua joukosta edukseen – siihen Heli haluaakin innostaa ja kannustaa valmennuksissaan.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella. Linkki ja ohjeet osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua sähköpostitse ilmoittautuneille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity