Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Y-LIVE: Tupenrapinat - Yrittäjäjärjestö suorana!

Y-LIVE: Tupenrapinat - Yrittäjäjärjestö suorana!

Aika

26.10.2021 | 15:00 - 16:00

Paikka

Webinaari
Verkostoituminen

Jäsenyrittäjä! Mitä sinulle kuuluu? Vieläkö korona vaikuttaa pahasti? Haluatko jakaa jonkun mukavan kokemuksen yrittäjäjärjestöstä? Kiinnostaako, millaisia suunnitelmia loppuvuoden tilaisuuksiin on? Järjestetäänkö se Äijäilta? Entä kuinka olemme viime aikoina vaikuttaneet yrittäjien ympäristöön? Mitä me oikein teemme täällä toimistolla?

Tiistaina 26.10.2021, klo 15:00 - 16:00 Teamsillä (et tarvitse erillistä ohjelmaa)

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tervetuloa mukaan Pohjois-Karjalan Yrittäjien uuteen, avoimeen yhteistyö- ja keskustelufoorumiin! Y-LIVE: Tupenrapinat järjestetään Teamsillä kerran kuussa ja mukana on niin vierailevia tähtiä, järjestön tuttuja kasvoja kuin teitä jäsenyrittäjiä. Tilaisuudessa tarjoamme mahdollisuuden jäsenyrittäjille esittää kysymyksiä, kommentteja, palautetta, muistoja tai mitä vaan ajatuksia, mitä tulee mieleen - sana on vapaa. Tuo esille kehitysideasi, kritiikkisi ja kokemuksesi, olemme täysin armoillasi!

Tupenrapinoiden toisessa tapaamisessa puheenjohtajamme Perttu Kouvalainen kertoo Suomen Yrittäjien hallituksen terveiset ja kuulumiset. Pääset myös totuttuun tapaan tutustumaan toimistomme jengiin, sekä tapaat luottamusjohtoa.

Voit toivoa tupenrapinoissa käsiteltäviä aiheita myös tässä ilmoittautumisen yhteydessä!

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille jäsenille. Osallistumislinkki ja -ohjeet löytyvät vahvistusviestistä, jonka voit tallentaa suoraan kalenteriisi. Et tarvitse erillistä ohjelmaa osallistumiseen.