Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Veroneuvonta

Joensuun Tilintarkastus Oy

Paikallinen tilintarkastusyhteisö

Yrityksemme, tuttavallisemmin JTT Oy, on paikallinen pohjoiskarjalainen tilintarkastusyhtiö. Toimimme Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymänä tilintarkastusyhteisönä.

JTT Oy hoitaa pienten ja keskisuurten yritysten tilintarkastuksia sekä erilaisten yhdistysten, säätiöiden ja osuuskuntien tilintarkastuksia. Lisäksi toteutamme julkishallinnon (mm. seurakunnat) sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksia.

Katso sopiva yhteyshenkilö tästä.

 


KPMG Oy Ab

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Tarkoituksenamme on siirtää osaaminen arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme. Palvelumme kattavat tilintarkastuksen, vero- ja lakipalvelut, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä yritysjärjestelyt. Autamme yritystäsi kasvuun, rakennejärjestelyihin, taloushallintoon, tietojärjestelmiin sekä vero- ja lakiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Tavoitat kaikki asiantuntijamme vaihteen kautta, puh. +358 20 760 3000. Sähköpostiosoitteemme ovat muodossa   . Kaikki yhteystiedot Pohjois-Karjalassa löydät täältä.


Konsulttitalo Hartikainen Oy

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Heikki Hartikainen, KHT, 050 514 2163.

Hanna Hartikainen, toimistosihteeri, 040 574 9779

Asiantuntevaa apua myös seuraaviin:

  • Yrityksen arvonmääritys
  • Omistajanvaihdokset
  • Yrityskaupat
  • Tilintarkastus
  • Veroneuvonta
  • Yritysjärjestelyt (sulautuminen, jakautuminen, liiketoimintasiirto)

Kärki Konsultit Ky

Kärki Konsultit Ky toimii asiantuntijayrityksenä 34 vuoden kokemuksella, laajalla koulutuksella ja verkostoyrittäjäkonseptilla.

Pääkohderyhmänä ovat mikro- ja pk-yrittäjät joille yritys tuottaa elinkaaripalveluja. Näitä ovat aloittavan yrittäjän liiketoimintasuunnitelmat, kehittyvien yrittäjien talous-, tuotekehitys- ja johtamisen kehittämisuunnitelmat sekä omistajanvaihdokset. 

Katso yhteystiedot täältä.