Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjältä yrittäjälle

Etsitkö alihankkijaa? Onko työmaalla tarvetta kiireapulaiselle? Haluatko näyttää, mitä ammattiosaamista teidän yrityksestä löytyy?

Meitä yrittäjiä on yrittäjäjärjestön jäsenistössä n. 2600 kpl. Tämä tarkoittaa, että osaamista meillä löytyy määrällisesti vähintään yhtä paljon sekä laidasta laitaan. Nyt poikkeusolosuhteissa tarve kunnon tekijälle korostuu entisestään. Tästä syystä kokoamme tälle sivulle jäsentemme osto- ja myynti-ilmoitukset työstä, tarpeesta ja tekijästä. Tuo siis rohkeasti esille joko yrityksesi tarjoamia palveluita tai tarpeesi toisen yrittäjän tarjonnalle näppärien lomakkeiden avulla!

Klikkaa oheisia linkkejä, täytä lisätietolomake sekä tuo esille oma tarpeesi ja tarjontasi:

 • Ostetaan työtä: Vastaa lyhyeen kyselyyn tarpeestasi. Mihin tarvitset tekijää? Mistä on puute? Millaista palvelua etsit? Osaamista löytyy varmasti.
 • Myydään työtä: Millaista työtä teillä on tarjota kanssayrittäjälle? Mitä ammattiosaamista teidän yrityksestänne löytyy? Vastaa lyhyeen kyselyyn ja tuo esille yrityksenne osaaminen ja tarjonta.

Täytettyäsi lomakkeen ilmoitus siirtyy tälle sivulle jäsenyrittäjien nähtäville. Palstaa pääsee selaamaan kuka tahansa, mutta ilmoitusta varten vaaditaan Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n jäsenyys. Liity jäseneksi tätä kautta. Yhden ilmoituksen esilläoloaika on kuukausi. Selaa alta ilmoituksia ja ota rohkeasti yhteyttä yrittäjiin (mieleinen yhteydenottotapa kursivoituna).

 

OSTETAAN TYÖTÄ: PESULAKONEIDEN JA LAITTEIDEN HUOLTO- JA KORJAUSTÖITÄ, Itä-Suomen Tekstiilihuolto Oy, 3.12.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Pesulakoneiden ja laitteiden huolto- ja korjaustöitä. Koneiden asennuksia ja muutostöitä. Huoltotöitä tarjolla noin 8 - 15 tuntia viikossa, työpaikka Kiteellä.
 • YHTEYSHENKILÖ: Markku Hiltunen, p. 050 550 4246,

OSTETAAN TYÖTÄ: FYSIOTERAPEUTTI, HIEROJA, PT TAI RAVINTOVALMENTAJA, Hypoxi Joensuu, 1.12.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: tule ohjaamaan ihania asiakkaita Hypoxi-studiolle! Hypoxi-studio palvelee ajanvarausten mukaan arkisin klo 8-20 ja tarvitsen silloin tällöin tekijää asiakastyöhön.
 • YHTEYSHENKILÖ: Marja Vento, p. 045 148 9980,

MYYDÄÄN TYÖTÄ: TILI- JA VEROASIAT, Tilitoimisto Viljo Roivas & Kumpp., 16.11.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Meiltä tili- ja veroasiat klt-ammattitaidolla jo vuodesta 1968. Tarjoamme täydelliset tilitoimistopalvelut yrityksille, maa- ja metsätalouksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille.
 • HINTA: Sopimuksen mukaan, yleisimmin käännös 45-60 € / täysi sivu, editointi puolet käännöksen hinnasta, tulkkaus 60-100 € / h (päälle alv).
 • YHTEYSHENKILÖ: Helmi ja Kalevi Roivas, p. 050 547 7588,

MYYDÄÄN TYÖTÄ: TIETOKONEHUOLLOT JA TIETOKONEET, Tikofix Oy, 16.11.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Tietokonehuollot, tietokonemyynti, korjaukset, oheislaitteet, päivitykset, tietoturva
 • YHTEYSHENKILÖ: Tikofix Oy, p. 050 547 7588,

OSTETAAN TYÖTÄ: APUA MARKKINOINTIIN JA SISÄLLÖNTUOTTAMISEEN, Futra Oy, 27.10.2020

 • YHTEYSHENKILÖ: Vesa Pelkonen, p. 040 591 0471,

MYYDÄÄN TYÖTÄ: KÄÄNNÖKSET JA KONSEKUTIIVITULKKAUKSET, Käännöspalvelu Toisin sanoen – In Other Words, 27.10.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Englannista suomeksi - suomesta englanniksi. Oikeusasiakirjat, testamentit, perukirjat, tilinpäätökset, yhtiöjärjestykset, kauppakirjat, sopimukset, todistukset; esitteet, nettisivut, tarjoukset, hakemukset, kirjeenvaihto. Käännän kaikki tekstit paitsi kakkureseptit. Englanniksi kirjoitettujen tekstien editointi silloin kun korkeatasoinen kieliasu on tärkeä.
 • HINTA: Sopimuksen mukaan, yleisimmin käännös 45-60 € / täysi sivu, editointi puolet käännöksen hinnasta, tulkkaus 60-100 € / h (päälle alv).
 • YHTEYSHENKILÖ: Pekka Hirvonen, p. 050 372 3719,

MYYDÄÄN TYÖTÄ: KÄYTETTYJÄ TOIMISTOKALUSTEITA, Kalustekopla Oy, 27.10.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Kierrätyksen lisäksi yritys auttaa ja tukee samalla lasten ja nuorten liikuntaharrastusta lahjoittamalla 10% myyntihinnoista ostajan valitsemalle kohteelle. Otamme vastaa hyväkuntoisia kierrätyskelpoisia toimistokalusteita, kunnostamme niitä ja myymme niitä yrityksille,yhdistyksille ja yksityishenkilöille sopuhintaan.
 • YHTEYSHENKILÖ: Vesa Pelkonen, p. 040 591 0471,

MYYDÄÄN TYÖTÄ: INNOVATIIVISIA MYYNTI- JA MYYNNINJOHTAMISKOULUTUKSIA, Sandler Training Joensuu, 27.10.2020

 • TARKEMPI KUVAUS: Myyntitaitojen kehittäminen, myyjien rekrytoiminen, henkilöstön taito- ja tahtotasojen kartoittaminen, Myynnin rakenteen ja sen johtamisjärjestelmien kehittäminen, myyntistrategioiden luominen, kehittäminen ja exit-strategioiden suunnitteleminen.
 • YHTEYSHENKILÖ: Vesa Pelkonen, p. 040 591 0471,

Verkkosivu on toteutettu Pohjois-Karjalan Yrittäjien paikallisyhdistysten voimin. Lisätiedot ja kysymykset: Joonas Hiltunen, Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry. Puhelin 050 448 8468, sähköposti .