Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n omistajanvaihdospalvelut on tarkoitettu moneen eri tilanteeseen sovellettavaksi yrityksissä. Olet sitten myymässä tai ostamassa yritystä tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen, niin meiltä saat tuumausapua ja paljon muutakin konkreettista asiaa eteenpäin vievää tukea. Kasvuyritysten kanssa haluamme keskustella erityisesti, investoinnit toteutuvat sujuvammin, kun valmistaudut esittelemään yrityksesi arvopohjan. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

UUTTA! Palvelutilauslomake otettu käyttöön. JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ TÄÄLTÄ.

UUTTA! Jatkis on laajentunut Savoon. TUTUSTU SAVON TIIMIIN TÄÄLTÄ.

UUTTA! Tutustu maksuttomaan yrityskauppaneuvontaan TÄÄLTÄ.

Vuonna 2021 palvelutarjontaan kuuluu mm.

  • Yrityskauppaneuvonta: Neuvontaportaali, jossa alan ammattilaiset jakavat tietoa yrityskaupoista kiinnostuneille ajanvarauksella veloituksetta.
  • Arvotyöpajat: ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ SYKSYN PAJOIHIN! Syventyminen arvonmääritykseen ja yrityksen strategian pohdintaan verkkopalvelun kautta. Saat pysyvän analyysityökalun lisenssin yrityksen jatkuvaan arvonmääritykseen ja kehitykseen sekä omien kehitysajatusten ja ideoiden yhdistäminen kokonaisuuteen.
  • Webinaarit yrityskaupoista: Paikkaan sitomattomat ja maksuttomat webinaarit yrityskaupoista, asiantuntijoiden esitykset eri aiheista.
  • Omistajanvaihdospalvelu: Yrityskaupan suunnittelu, myyjän ja ostajan näkökulma, yrityskohtainen tilannekartoitus, valmistautuminen yrityskauppaan, yrityksen arvo ja sen kehitys
  • Yrityskauppatarinat: Lue kertomuksia yrityskaupoista artikkelisivustoltamme. Ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan sinullekin oma tarina.

Tämän lisäksi tapaamme yritysten omistajia ja ostajia, sekä jaamme tietoa yrityskauppaan liittyvistä asioista. Autamme omistajia kauppaan valmistautumisessa ja koko prosessin suunnittelussa. Me emme korvaa muiden asiantuntijoiden tarvetta, mutta saatamme vähentää heidän käyttöään. Meidän kanssamme keskustelu tai konkreettinen tekeminen ei maksa yrittäjälle mitään.

Hankkeeseen osallistuminen ei edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä sekä se on täysin maksutonta. Hanke on ESR-rahoitteinen.